Elena Udrea a intrat în închisoare cu un mare regret. Niciodată nu va scăpa de această durere: „Ori de câte ori mă gândesc…”

Elena Udrea a intrat în închisoare cu un mare regret. Niciodată nu va scăpa de această durere: "Ori de câte ori mă gândesc..."

Elena Udrea este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului. Fostului ministru trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale de când a intrat în închisoare și nu își mai găsește deloc liniștea. Se pare, însă, că aceasta nu este singura durere pe care o are în suflet, ci ascunde un mare secret de ani buni, de care nu va scăpa niciodată.

Elena Udrea, regrete față de tatăl ei

Elena Udrea este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Fostul ministru a trăit o viață de lux înainte să fie închis și a fost implicată în subiecte controversate, dar se pare că totul s-a terminat pentru ea, cel puțin câțiva ani de acum înainte. Tot ce i-au rămas sunt amintirile, dar unele dintre ele îi lasă un gust amar și îi provoacă regrete.

Vezi și: Artistă celebră, la un pas de tragedie. Cântăreața a fost luată de curenții din Marea Neagră

Elena Udrea a vorbit mereu frumos despre părinții ei și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor, dar se pare că un mare regret o leagă de tatăl ei. În urmă cu câțiva ani, blonda a mărturisit că niciodată nu i-a spus acestuia cât de mult îl iubește, deși îl diviniza și avea o părere minunată despre el. Educația pe care i-a oferit-o a învățat-o că este o slăbiciune să îți arăți sentimentele și niciodată nu și-a manifestat dragostea în cuvinte.

„Tatăl meu a murit în 2009, discret, așa cum a fost toată viața. A fost un om bun, un tată minunat, căruia din păcate nu i-am spus niciodată cât de mult îl iubesc. Îi spun acum, ori de câte ori mă gândesc la el. Știu că este cu mine și mă veghează de acolo de unde a mers la cer.

Părinții ne-au crescut cu convingerea că este o slăbiciune să îi arăți copilului sentimentele pe care i le porți. Așa că nu ne-am manifestat niciodată între noi dragostea în cuvinte. De aceea eu îi spun fetiței mele de o mie de ori pe zi cât de mult o iubesc și ce înseamnă ea pentru mine!”, a povestit în urmă cu ceva vreme Elena Udrea.

Elena, iubitoare cu fiica ei

Pentru că ea a crescut într-o lume complet diferită, fără prea multă iubire, vrea acum să profite de ocazie și este foarte protectoare și iubitoare cu fiica ei. Îi spune de multe ori pe zi cât de mult o iubește și profită de timpul pe care îl petrece alături de ea. Acum, însă, acesta este limitat, având în vedere că ministrul este închis.

Elena a reușit, în sfârșit, să își vadă fiica, după patru luni de grele încercări. Elena Udrea a făcut demersuri să poată folosi camera „mama şi copilul” și s-a putut bucura de timp alături de micuța ei. Nu i-a spus, însă, adevărul, iar ea crede că este la birou și speră că va putea ține secret acest aspect mult timp de acum înainte.

„Pentru ca tot s-a aflat «pe surse» din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, că am fost vizitată de fetița mea. Va confirm ca după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut în sfârșit copilul! Aș fi dorit ca Eva sa fie ferită de publicarea imaginilor de la această vizita. Poate pentru ca eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași să își viziteze mama, acum 6 ani”, a arătat Elena Udrea la finalul vizitei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *