Filmul tragediei de la Tomești! A gonit spre moarte și a ajuns cu tot cu mașină în casa unui bătrân

Filmul tragediei de la Tomești! A gonit spre moarte și a ajuns cu tot cu mașină în casa unui bătrân

În cursul dimineții de 11 august, în jurul orei 03:00, un accident rutier deosebit de grav s-a produs în satul Chicerea din comuna Tomești, judeţul Iași. O maşină a plonjat într-o casă de pe strada Chicerea, partea din față a acesteia ajungând pe acoperiș. În urma impactului, două persoane sunt în comă, iar a treia a suferit răni ușoare.

Proprietarul locuinței, un bătrân, în vârstă de 74 de ani, a avut un șoc când s-a trezit în toiul nopții cu o mașină necunoscută

Păgubitul, pe nume Ion Iacob, dorește să fie despăgubit, după ce gardul, o parte din acoperiș și conducta de gaz au fost distruse, în urma accidentului produs de un tânăr șofer ce a fost identificat cu o alcoolemie de 0,8 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Proprietarul casei de la Chicerea cere despăgubiri

În urma accidentului grav, produs în urmă cu câteva ore de un șofer inconștient în Chicerea, Ion Iacob, proprietarul ce s-a trezit în miez de noapte cu jumătate de autovehicul pe acoperiș, cere despăgubiri.

„Eu locuiesc singur, soția mea a murit acum câțiva ani și copiii sunt plecați în străinătate. M-am trezit din somn pentru că s-a auzit o bubuitură foarte puternică, nu știam ce se întâmplă, am ieșit afară și am avut un șoc, o mașină distrusă era în curte, cu botul pe acoperiș.

Spoilerul mașinii era în fața ușii, gardul era distrus, conducta de gaz la fel, doi erau inconștienți și doi încercau să iasă de acolo, erau plini de sânge. Dacă nu era țărușul acela, intrau în casă. Toți vecinii s-au speriat de bubuitură, au ieșit afară și au rămas mască.

Au venit Poliția, Pompierii, SMURD-ul… Nu știu ce se va întâmpla cu ei, am auzit că doi sunt în stare gravă la spital, cică veneau de la o petrecere din Comarna și că ar fi din Aroneanu. Au venit doi vecini să mă ajute să mai repar câte ceva, vine iarna, nu pot sta așa, dar ar fi bine dacă mi-ar plăti toate daunele.

Nu știu cum primesc tinerii ăștia permis sau cum conduc, beau la volan, ce e cu ei… Am avut noroc că era noapte și eram în casă, puteau să mă omoare în curte”, a declarat Ion Iacob.

Doi dintre pasageri sunt în stare critică. Prognosticul medicilor este foarte rezervat
În mașina care a ajuns în mod inexplicabil în casa locuitorului din Chicerea se mai aflau trei pasageri, pe nume George Z., Ovidiu Z. și Cosmin P., pe lângă Sebastian M., șoferul mașinii.

Citește continuarea pe bzi.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *