Horoscopul Perseidelor 2022. Ce se întâmplă cu zodiile după acest eveniment


Perseidele reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an. SE desfășoară pe perioada 17 Iulie- 26 August, dar în intervalul 12-14 este atins punctul maxim. Această ploaie de meteori influentează și zodiile, care vor avea parte de schimbări în următoarele zile. Până la finalul lumii vor observa multe noutăți.

Zodia Berbec

Astrologii le recomandă berbecilor să își pună dorinţe în zona casei şi familiei. Este important să știe ce vor exact de la viață și să nu sară calul, să nu se întindă mai mult decât este cazul.

Vezi și: Luna septembrie aduce probleme financiare pentru această ZODIE. Astrele te pun în gardă!

Zodia Taur

Taurii pot să-şi pună dorinţe pe zona dragostei. Aceștia trebuie să se concentreze pe acest plan, pentru că pot să aibă parte de o iubire adevărată în următoarea perioadă, care să dureze cât nu se așteptau de mult.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Efectul Lunii Pline din august pentru toți nativii (Video)

Zodia Gemeni

Perseidele vor fi cele care îți dau curajul de care aveai nevoie ca să intri în vorbă cu o persoană pe care o ocolești de mult timp. Va fi cheia care te face să comunici cu ea și vei vedea ce iese din acea conversație.

Zodia Rac

Perseidele aduc romantism, dragoste și posibilitatea de a trăi o aventură frumoasă. Vei mai romantic decât de obicei, mult mai prietenos și pus pe glume. Cei din jur apreciază atitudinea ta.

Zodia Leu

Deschideţi bine ochii atunci când alegeţi în dragoste. Simțiți nevoia să găsiți pe cineva cu care să vă petreceți restul vieții, dar s-ar putea ca alegerea voastră să nu fie tocmai cea mai bună.

Zodia Fecioară

Ești energic și simți nevoia să fii băgat în seamă. Vei sări dintr-un loc în altul și vei căuta oameni cu care nu ai mai avut treabă de mult timp. Simți nevoia să te întorci în trecut.

Zodia Balanță

În dragoste, este nevoie de foarte multă cumpătare. Înveți să fii mai răbdător cu partenerul de viață și  acesta te va aprecia pentru efortul făcut.

Zodia Scorpion

Perseidele anunță o schimbare de direcție, ceva ce credeai că vei fi într-un fel și s-a dovedit complet diferit. Vei realiza că așa este și cu oamenii din viața ta, sunt imprevizibili.

Zodia Săgetător

Această zodie trebuie să fie mai atentă la ce alegeri face. Să se gândească de două ori înainte de a face un pas, pentru că s-ar putea să îl regrete înainte de a-l termina.

Zodia Capricorn

Trebuie să se gândească dacă îşi doresc o iubire de o vară sau una de o seară. Nu mai e timp de pierdut, pentru că anii trec și se vor trezi, la un moment dat, singuri.

Zodia Vărsător

Dorinţa lor de iubire este mult mai profundă acum, în timpul perseidelor. Vor avea acum curaj să își mărturisească sentimentele pe care le au față de o persoană.

Zodia Pești

Perseidele aduc cu ele acea magie a ființei tale interioare. Este momentul să spui lucrurilor pe nume, să nu te mai ascunzi când vine vorba despre dreptate și să ai curaj să îți susții opinia corectă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *