O femeie a fost bătută de soțul său cu brutalitate în ce socrul admira și chiar încuraja să fie lovită

O femeie a fost bătută de soțul său cu brutalitate în ce socrul admira și chiar înjuraja să fie lovită

Victima în vârstă de 38 de ani voia să meargă la spital, unde îi este internat copilul, când individul s-a năpustit asupra ei cu o agresivitate ieșită din comun.

Scenele greu de privit au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Totul s-au petrecut în Vatra Dornei. Femeia și agresorul au o relație de doi ani, în urma căreia a venit pe lume şi un copil, internat în spital acum. După ce i-a spus că merge să-l îngrijească pe cel mic peste noapte, s-a dezlănţuit iadul. Individul de 41 de ani, care ar fi fost şi băut, după spusele femeii, îi reproşa că îl înşală.

Camerele de supraveghere au surprins tratamentul inuman la care a fost supusă femeia. Mai mult, la scenă a asistat – fără să schiţeze un gest – tatăl agresorului.

„Ss-a năpustit pe mine și nu s-a oprit până nu m-a lăsat inconștientă. La un moment dat am întins mâna pe el și îl imploram să nu mai lovească pentru că aveam gura plină de sânge, fața plină de sânge, nu mai știam nimic de mine. Taică-su spunea dă-i, omoar-o, dă-i să scăpăm de ea”, a povestit victima.

După primele lovituri, femeia a reușit să sune la 112 și să cheme ambulanța. Nu a depus plângere la autorități, însă după ce a ajuns la spital, polițiștii s-au autosesizat.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: „Polițiștii municipiului Vatra Dornei au deschis un dosar penal de violență în familie și efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 41 de ani care, în cursul zilei precedente, și-a agresat concubina în vârstă de 38 de ani. În funcție de concluziile medico-legale, de probatoriul administrat și de poziția victimei, în cauză urmează a se dispune și măsuri procesuale față de autor.”

Victima este internată în spital și, spun medicii, se află în afara oricărui pericol, însă va mai avea nevoie de îngrijiri medicale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *