„Să o privim ca un semn” | Icoană a Sfintei Maria, găsită intactă după un incendiu care a distrus complet o casă din Botoşani

"Să o privim ca un semn" | Icoană a Sfintei Maria, găsită intactă după un incendiu care a distrus complet o casă din Botoşani

O icoană a Sfintei Maria a rămas intactă în urma unui incendiu care a distrus complet, astăzi, o casă din Botoşani. „Să o privim ca un semn”, au transmis reprezentanții ISU.

Casa unei bătrâne din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti a fost distrusă complet, astăzi, în urma unui incendiu.

Din fericire, femeia, în vârstă de 87 de ani, nu se afla în locuință în momentul declanșării incendiului.

„Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că locuinţa ardea ca o torţă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie”, au precizat oficialii ISU, citați de presa locală.

Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Icoană a Sfintei Maria, găsită intactă după incendiu. ISU Botoşani: „Să o privim ca un semn”
„Fără credință în Dumnezeu, nu am mai avea speranță și nu am mai vedea lumina care să ne călăuzează pașii atunci când totul pare pierdut.

O icoană cu Sfânta Fecioara Maria și Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur.

Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depășite și să sperăm că bunica Elena din satul Coștiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuși să depășească acest moment dificil”, a scris ISU Botoşani pe pagina de Facebook a instituţiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *