Trei mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie. Unde te poți ruga pentru a-ți găsi jumătatea

Trei mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie. Unde te poți ruga pentru a-ți găsi jumătatea

Nu ți-ai găsit încă sufletul pereche și simți că ai nevoie de ajutor divin în acest sens?! Dacă ai încercat să ieși mereu cu persoane noi și ai simțit că niciodată nu a fost persoana potrivită pentru tine, atunci nu trebui să îți pierzi încrederea și poți încerca să te rogi, pentru ca persoana ideală să intre în viața ta.

Am pregătit pentru tine o listă de 3 mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie, din România. Aici te poți ruga să primești persoana alături de care să fii împlinit/ă din toate punctele de vedere.

Trei mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie

Despre aceste mănăstiri se spune că sunt făcătoare de minuni pentru cei care au o dorință arzătoare care, deocamdată, nu s-a îndeplinit în viața lor. Iată unde sunt situate aceste mănăstiri și de ce sunt atât de cunoscute!

Mănăstirea Celic-Dere este cea mai cunoscută

Această mănăstire a fost considerată de-a lungul timpului unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră, fiind situată în nordul Dobrogei. Se află la 25 de kilometri sud-vest de Tulcea și 12 kilometri vest de Cataloi, pe șoseaua Tulcea- Constanța, în raza comunei Frecăței.

Aici s-ar afla o icoană care se curăță singură. Ar fi fost adusă chiar de un soldat rus pe vremea războiului ruso-turc din anii 1806 – 1812. Înainte, această icoană ar fi fost neagră în totalitate, însă acum îl întruchipează pe Iisus Hristos.

Mănăstirea Ghighiu

Această mănăstire se află la aproape cinci kilometri de Ploieşti. Este renumită pentru că adăpostește icoana Maicii Domnului „Siriaca”. Mănăstirea Ghighiu se află pe Centura orașului Ploiești.

Icoana despre care se spune că face minuni a fost dăruită mănăstirii de episcopul Vasile Samaha de Sergiopolis din Siria, la 25 februarie 1958.

Mănăstirea Nicula
Această mănăstire este frecventată tot timpul, însă mai ales de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului de pe 15 august. Este cunoscută mai ales datorită icoanei făcătoare de minuni, deoarece se spune că a lăcrimat vreme de trei săptămâni.

Se află la câțiva kilometri distanță de orașul Gherla, localitate Nicula, județul Cluj.

Rugăciunea care se rostește pentru căsătorie grabnică

„Doamne, Dumnezeule al milostivirilor şi a toată bunătatea, care plineşti cererile celor care Te cheamă cu credinţa, ascultă şi nevrednica noastră rugăciune. Tu vezi că vrem să ne unim vieţile prin căsătorie, Tu vezi dorirea inimilor noastre şi ştii dacă este bună sau este rea. Dacă este bineplăcut Ţie să luăm asupra noastră crucea căsătoriei, ajută-ne să biruim toate piedicile cu care vrăjmaşul ne necăjeşte. Ajută-ne, Doamne, că la Tine este nădejdea noastră. Dăruieşte-ne pace, dăruieşte-ne linişte şi sănătate sufletească şi trupească. Fereşte-ne de noroiul desfrâului, fereşte-ne de căderea în poftele trupeşti. Luminează-ne minţile ca să nu fie întunecate de vrăjmaş. Curătești-ne Tu, ca să nu ne întineze păcatul. Întăreşte-ne să mergem pe calea cea îngustă, ocrotiţi de Preacurata Ta Maică şi de soborul tuturor sfinţilor.Să avem o familie în care să strălucească făclia credinţei şi a virtuţilor, şi pruncii noştri să fie călăuziţi aşa cum trebuie pentru a ajunge mădulare vrednice ale Bisericii Tale. Iar dacă Tu ştii că din anumite pricini ne este mai de folos sa părăsim vrerea noastră şi să nu pornim împreună pe drumul căsătoriei, ajută-ne să înţelegem aceasta şi să părăsim voia noastră fără a fi cuprinşi de tulburare sau de deznădejde. Înaintea Ta, Doamne, sunt vieţile noastre. Rânduiește cu ele precum ştii că este mai bine pentru noi. Că văzând grija Ta să Îţi mulţumim si să Te lăudăm până la sfârșitul zilelor noastre. Că Tu eşti Dumnezeul nostru şi Ţie slavă Iţi înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”


6 răspunsuri la “Trei mănăstiri făcătoare de minuni pentru căsătorie. Unde te poți ruga pentru a-ți găsi jumătatea”

 1. Doamne ajuta pe Ștefan Silviu să găsească o fată cuminte cu credință în Dumnezeu pentru o relație serioasa bazată pe căsătorie 🙏
  Doamne ajuta 🙏
  Amin 🙏

 2. Doamne ajuta pe Luciana Minodora să găsească un băiat cuminte cu credință în Dumnezeu pentru o relație serioasa bazată pe căsătorie 🙏
  Doamne ajuta 🙏
  Amin 🙏

 3. Doamne ajuta-l pe Emanuel sa isi gaseasca o fata cuminte si cu credinta in Dumnezeu ptr.casatorie !!🙏🙏🙏

 4. Doamne ajuta pe Aurora Mihaela sa își găsească un băiat cuminte si cu credință în Dumnezeu pentru o relație serioasa bazata pe casatorir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *