Trenurile s-au ciocnit sunt peste 31 de răniți

Trenurile s-au ciocnit sunt peste 31 de răniți

Două trenuri de roller-coaster s-au ciocnit în această după-amiază, în parcul tematic Legoland din Germania. 31 de persoane au fost rănite, dintre 10 copii. Din nefericire, o persoană este în stare gravă.

Treizeci și una de persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un accident în care au fost implicate două trenuri de roller-coaster în parcul tematic Legoland din Germania, a anunțat joi poliția bavareză, citată de Le Figaro. Între răniți se numără și 10 copii.

Două trenuri de roller-coaster în parcul de distracții Legoland, care transportau până la 20 de persoane, s-au ciocnit în momentul în care primul tren era staționat, iar al doilea nu a frânat suficient.

Treizeci și una de persoane au fost rănite, dintre care una grav.

Încă nu este clar motivul pentru care unul dintre trenuri nu a frânat la timp.

Printre răniți se numără zece copii, un adolescent și un tânăr de 20 de ani, a precizat aceeași sursă.

În total, 16 persoane au trebuit să fie spitalizate, dar nu au fost oferite detalii despre starea persoanei grav rănite.

Accidentul a avut loc joi după-amiază devreme în parcul Legoland din Günzburg, Bavaria. Este unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții din Germania, cu 64 de atracții, printre care se numără și „roller coaster” pentru amatorii de senzații tari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *