Cine îi face poze Andreei Mantea în vacanță! „Nu că vreau să mă laud, dar…”

Cine îi face poze Andreei Mantea în vacanță! "Nu că vreau să mă laud, dar..."

Andreea Mantea a plecat în vacanță! Vedeta de televiziune de la Kanal D a pus pauză proiectelor de televiziune și a părăsit țara pentru câteva zile de respiro. Mantea are grijă să-și țină fanii de pe rețelele sociale și cu activitatea din vacanță, mai ales că a ales o destinație foarte frumoasă.

Cine îi face poze Andreei Mantea

Gazda emisiunii Casa iubirii a postat pe Instagram poze din vacanță. Andreea Mantea a ales ca destinație Grecia și nu a plecat singură ci însoțită de fiul ei. David a crescut si este cel mai bun prieten al mamei sale. Cei doi au o relație deosebită, și mai noi băiatul este fotograf pentru mama lui. Andreea a dezvăluit că David îi face cele mai frumoase poze și că se descurcă mai bine decât ea când vine vorba de fotografii.

„Nu ca vreau sa mă laud, dar am un băiat tare priceput! Pozele astea sunt făcute de el. Nu sta la discuții când îl rog să îmi facă poze. Ia tel, poc, poc și în 2 min a terminat. Și parcă este și priceput! Eu în schimb…”, a spus Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Pozele Andreei Mantea din vacanță au adunat sute de mii de aprecieri din partea fanilor. Felicitări a primit și fiul vedetei, David, pentru modul în care arată și se poartă, pentru educație pe care a primit-o.

„Băiatul tău crește tare frumos, este bine educat, deștept și talentat. Dumnezeu sa-l apere de toate relele/ Si frumos și deștept dragă Andree,a să-ți trăiască Îngerașul!/ Felicitări lui David! Este un fotograf priceput! Sunteți foarte drăguți și frumoși! Vacanță plăcută!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

De ce l-a retras Andreea Mantea pe David de la școală

De curând Andreea Mantea a povestit un episod greu din viața de părinte. Ea a spus că a fost nevoită să-l retragă pe David de la școală după ce acesta a avut o perioadă în care venea acasă plin de vânătăi. Vedeta de televiziune a încercat să țină frâu problemei, pentru ca fiul ei să nu înțeleagă că soluția este abandonul, însă până la urma a fost nevoită să schimbe școala.

„L-am băgat la kickboxing, să învețe să se apere, să aibă instinctul ăla în el. A venit și cu ochiul scos aproape, sunt școli și școli, profesoare și profesoare. L-am scos de la școala respectivă”, a declarat Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

David are o fire sensibilă și era pus la zid de ceilalți băieți din clasă pentru că le lua apărarea fetițelor când aceștia le trăgeau de codițe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *