El este bărbatul care a ucis 11 oameni. Masacru istoric! Ce i-a întunecat mințile


Au apărut primele informații despre cel mai mare masacru din istoria recentă a Muntenegrului unde 11 oameni au murit și alți 6 au fost răniți după ce au fost atacați de un bărbat cu o pușcă de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a deschis focul la întâmplare, în cartierul în care locuia, după o dispută în familie.

El este bărbatul care a ucis 11 oameni

Un bărbat în vârstă de 34 de ani este autorul masacrului din Muntenegru, petrecut vineri, 13 august 2022. Potrivit primelor informații, este vorba despre Vučko Borilović care, înarmat cu o pușcă de vânătoare a tras în tot ce i-a ieșit în cale. Masacrul a avut loc în jurul orei 15:30, în casa pe care Vučko o avea închiriată unei familii cu doi copii, de 8 și 11 ani. Copiii au fost primii uciși, iar mama lor a ajuns în stare gravă la spital unde a decedat la scurt timp. Apoi criminalul l-a sunat pe soțul femeii și i-a spus ce a făcut.

El este bărbatul care a ucis 11 oameni. Masacru istoric! Ce i-a întunecat mințile

Masacrul nu s-a oprit aici. Bărbatul a ieșit în stradă și a început să tragă la întâmplare. A ucis șapte vecini și a rănit alți șase oameni, între care și un polițist.

Înainte de a fi ucis de către un vecin, criminalul a tras inclusiv asupra Ambulanței care venise la fața locului pentru a salva victimele.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Borilović era vânător și poseda legal mai multe arme de vânătoare. Bărbatul în vârstă de 34 de ani era căsătorit și avea trei copii.

El este bărbatul care a ucis 11 oameni. Masacru istoric! Ce i-a întunecat mințile

Trei zile de doliu după masacrul din Muntenegru

Premierul țării a anunțat 3 zile de doliu național în Muntenegru după masacrul care a avut loc vineri după amiază în localitatea Cetinje. Autoritățile locale au declarat că atacatorul a fost ucis de un civil. Nu au fost oferite informații cu privire la vârstele victimelor, însă se cunoaște faptul că au fost implicați și copii.

„Când am ajuns la locul crimei am văzut nouă cadavre, între care doi copii, şi alte două persoane au murit în drum spre spital”, a declarat procurorul Andrijana Nastic pentru Vijesti TV.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre motivele atacului. Se știe totuși faptul că atacul a avut loc la 36 km vest de capitala Podgorica, după ce atacatorul a fost implicat într-o ceartă în familie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *