Prima reacție a lui Florin Salam după ce un post de televiziune a anunțat că ar fi murit: „Din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte”


Betty Salam, fiica interpretului de manele Florin Salam a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit. Câteva momente mai târziu, interpretul a publicat, pe pagina sa oficială de Facebook, câteva cuvinte în care arată că „informația reprezintă o palmă dură la adresa credibilității presei din România”.

Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19.

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Sâmbătă seara, un post de televiziune a publicat informația potrivit căreia Florin Salam a decedat. Au fost câteva momente de durere și de derută printre apropiații și fanii săi, însă artistul a dezmințit rapid știrea falsă.

„Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor”, a scris Florin Salam pe pagina sa de socializare.

Un apropiat de-al artistului a dezvăluit că în urmă cu trei zile a susținut un concert la Zimnicea și se simțea bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *