Prima reacție a lui Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația. Ce a postat bărbatul din viața impresarei

Prima reacție a lui Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația. Ce a postat bărbatul din viața impresarei

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Anamaria Prodan se afișează pe rețelele de socializare tot mai des alături de unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din Golf. Cum a reacționat Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația cu un bărbat misterios.

Anamaria Prodan a postat aseara o fotografie în care se ținea de mână cu un bărbat misterios. Cu atât mai mult, sexy impresara și-a surprins plăcut fanii în ultima perioadă, asta pentru că se afișează din ce în ce mai mult cu unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din Golf. Cum a reacționat Ibrahim Ashary.

Prima reacție a lui Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația

În ultima vreme, Anamaria Prodan este tot timpul cu zâmbetul pe buze, semn că a trecut peste scadalul cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara își surprinde fanii cu fotografiile pe care le postează alături de Ibrahim Ashary. Ei bine, nici medicul estetician nu se lasă mai prejos și a publigat și el o imagine alături de blondină.

Toți fanii au observat că Anamaria Prodan se afișează din ce în ce mai mult alături de medicul estetician, iar aseară și-a luat urmăritorii din mediul online prin surprindere, asta pentru că a postat o imagine în care se ținea de mână cu un bărbat misterios, semn că este împlinită pe plan sentimental în prezent.

Momentan, rămâne de văzut dacă bărbatul misterios alături de care se ținea de mână este sau nu Ibrahim Ashary. Sexy impresara este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală, iar în urmă cu mai mult timp susținea că nu își va prezenta public viața amoroasă decât după ce va termina cu divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Sexy impresara vrea să se căsătorească

În urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că își dorește ca pe viitor să aibă parte de o „nuntă regală”, însă nu acum, ci după ce va deveni o femeie singură cu acte.

”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, în premieră la Antena Stars.

Anamaria Prodan a demonstrat de foarte multe ori că este o femeie puternică și o adevărată luptătoare pentru ea și pentru copiii ei. Rămâne de văzut dacă sexy impresara va fi în continuare discretă cu privire la viața ei sentimentală.


2 răspunsuri la “Prima reacție a lui Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a confirmat relația. Ce a postat bărbatul din viața impresarei”

  1. Viata este imprevizibila! Are urcusuri,dar si coborasuri!O lupta-i viata,iti aduce si bucurii,dar si neimpliniri!Capul sus,fii puternica si fa din viata ta Rai!Grabeste-te,ca anii trec in goana!

  2. Ma deranjază declaratiile Anamariei Prodan. Minte de ingheata apele.L-am cunoscut pe tatal ei.Desi era casatorit a doua oara , imi facea curte.Tanaase era numele mamei lui ,țiganca din satul Feisa ( JIDVEI), facut cu d-nul Prainer ,( sas) pivnicer la Crama Balcaci. Nu la recunoscut in acte ,dar a avut grija de el sa-l de a la orfelinat si la scoala la Brasov dupa moartea mamei lui. Aici la Brasov a fost racolat de securitate ,era la un moment dat in militia economica.Casatorit cu artista de muzica populara Marioara Tanase( moartă linga Brașov in accident de mașină) ,se casătorestre cu Prodanca la scurt timp. Cu prima sotie trebuia sa boteze pe baiatul varului meu PAVELEANU.Dupa 4 ani ,studenta fiind ,am botezat eu copilul.Nu a facut facultate ,doar Stefan Gheorghiu 6 luni.Anamaria si sora ei au fost de 2 ori la Jidvei sa-si cunoasca bunicul. Acum declara prin SUA ca a fost orfan de ambii parinti. Si Veta Biris stie adevarul ,eu am lucrat ca laboranta ,inainte de facultate la crama JIDVEI ,iar soțul V.Biris era sofer pe o cisterna de transport vin. Am iesit la pensie din cercetare acum 22 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *