Rică Răducanu, operat de urgență! Primele detalii despre starea de sănătate a fostului fotbalist

Rică Răducanu, operat de urgență! Primele detalii despre starea de sănătate a fostului fotbalist

Rică Răducanu trece prin momente dificile. Fostul fotbalist a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, iar medicii au decis să-l opereze. Iată cum se simte în aceste momente!

Rică Răducanu, primele declarații despre intervenția chirurgicală suferită

Rică Răducanu a ajuns la spital. Fostul portar al Naționalei nu a mai putut suporta durerile și a apelat la ajutorul medicilor. După mai multe investigații, specialiștii au decis să-l supună unei intervenții chirurgicale.

Operația a fost un succes, iar acesta pare să se simtă din ce în ce mai bine: „Sunt la spital, m-am pansat că m-am operat puțin la ceva.

M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez. O operație, mă simt bine eu așa, dar asta e beleaua. Da, da, nu a fost ceva periculos.”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu guta este problema!”

Rică Răducanu a vorbit în nenumărate rânduri despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat în urmă cu câțiva ani.Fostul

portar al Naționalei suferă de gută, însă de data aceasta se pare că altele au fost problemele care l-au adus pe masa de operație: „Nu guta este problema. Eu am alte probleme cu picioarele. Eu am gută de când jucam. Guta doare.

Este crescută. Este din cauza cărnii pe care am mâncat-o când eram fotbalist.

Nu aveam voie să mănânc nimic, decât fructe seara și carne ziua, atât. Fără ciorbe, fără alea, fără nimic.”, a mai spus Rică Răducanu, în cadrul aceleiași emisiuni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *