Accident rutier cumplit în Maramureș. Ciocnire violentă, o persoană încarcerată

Accident rutier cumplit în Maramureș. Ciocnire violentă, o persoană încarcerată

Un accident rutier cumplit s-a petrecut în Maramureș, între localitățile Ocna Șugatag și Ferești. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului unul dintre autoturisme a fost aruncat în afara carosabilului. Un șofer a rămas încarcerat, în stare de inconștiență și a fost transportat în stare gravă la spital.

Accident rutier cumplit în Maramureș

A fost panică pe șosea în Maramureș unde două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma impactului una dintre ele a fost proiectată în șanț. La fața locului au fost chemați polițiștii, pompierii și echipaje de Ambulanță. Șoferul încarcerat a fost scos de către pompieri. Acesta se afla în stare de inconștiență și a fost transportat la spital. A mai fost o victimă care, de asemenea, a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Accident rutier cumplit în Maramureș. Ciocnire violentă, o persoană încarcerată

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, un șofer în vârstă de 23 ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În urma impactului violent șoferul de 30 de ani a decedat.

Celălalt șofer a fost testat alcooltest iar rezultatul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accident rutier cumplit în Maramureș. Ciocnire violentă, o persoană încarcerată

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

August, luna cu cele mai multe accidente rutiere

Statistic, luna august este luna cu cele mai multe accidente rutiere. Totul are legătură cu mobilitatea crescută datorită perioadei concediilor. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe șoselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul morții. Acesta a explicat că românul nu înțelege decât să fie cu piciorul în radiator.

„Motivul general valabil este lipsa de conștientizare a pericolului. Cei care conduc dar nu numai. Și cei care sunt în mașină ar putea să acționeze, să nu îl lase pe cel care conduce să facă nebunii pe șosea. Toți cei care sunt in trafic nu conștientizează pericolul”, a declarat Titi Aur la Antena 3.

Potrivit spuselor specialistului, alt motiv pentru producerea accidentelor rutiere este lipsa de pregătire a copiilor, a șoferilor și a formelor de pregătire ulterioară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *