Accident rutier grav! Un microbuz plin cu români s-a răsturnat în Germania


Un accident rutier grav s-a petrecut în Germania. În evenimentul rutier care s-a soldat cu mai multe victime au fost implicate un microbuz plin cu români și o mașină echipată taxi. Potrivit primelor informații microbuzul s-a răsturnat după ce a fost izbit de taxi.

Români implicați într-un accident rutier în Germania

Presa locală notează că în urma impactului dintre cele două autovehicule, 10 persoane au fost rănite, între care două sunt în stare gravă. Victimele se aflau în microbuzul condus de un tânăr de 21 de ani, iar accidentul a avut loc pe A4, între Düren și Langerwehe.

Accident rutier grav! Un microbuz plin cu români s-a răsturnat în Germania

O femeie de 37 de ani se află în stare gravă la spital. Mai este încă o victimă în stare gravă, respectiv un bărbat de aproape 40 de ani. Acesta a suferit leziuni abdominale grave și este internat în stare critică.

Șoferul taxiului a scăpat nevătămat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani care a fost testat de către polițiști și s-a constatat că se afla sub influența unor substanțe interzise.

Accident rutier grav! Un microbuz plin cu români s-a răsturnat în Germania

Potrivit primelor informații, mașina echipată taxi a lovit cu viteză microbuzul românilor, în timp ce acesta se afla în depășire. În urma impactului, microbuzul a derapat și s-a răsturnat pe o parte, rulând astfel încă aproape 10 metri.

Ceilalți șapte pasageri din microbuz, precum și șoferul microbuzului au fost răniți ușor și se află în afara oricărui pericol.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *