Cum a slăbit Cristina Cioran 7 kilograme în 10 zile. „Mai am 3 kg de dat jos”

Cum a slăbit Cristina Cioran 7 kilograme în 10 zile. "Mai am 3 kg de dat jos"

Cristina Cioran a reușit să slăbească Cristina Cioran 7 kilograme în doar 10 zile. Vedeta este foarte încântată că a reușit să scape de kilogramele în plus și spune că mai are de dat jos încă 3 kilograme. În urmă cu aproape un an, jurnalista a devenit mamă pentru prima dată și după naștere a rămas cu câteva kilograme în plus, ca orice femeie care trece prin această etapă.

Cum a slăbit Cristina Cioran 7 kilograme în 10 zile

Vedeta de televiziune le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare metoda prin care a reușit să scape de 7 kilograme în 10 zile. Cristina Cioran este foarte încântată de rezultat și spune că mai vrea să slăbească încă 3 kilograme, după care se declară mulțumită.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! În 10 zile! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect!”, a spus Cristina Cioran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Cristina Cioran ține o dietă recomandată de către un medic. Jurnalista a spus că este leneșă și nedisciplinată și nu ar putea să se țină de treabă dacă nu ar avea mesele pregătite.

„Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!’, a scris Cristina Cioran, pe rețelele de socializare.

Cristina Cioran își mai dorește un copil

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 44 de ani. Jurnalista a adus-o pe lume pe Ema, care s-a născut prematur și a rămas o perioadă lungă în spital sub supravegherea medicilor. Micuța a stat în spital până când a luat în greutate suficient cât să poată fi luată acasă. Vedeta a fost cerută în căsătorie la numai o săptămână după ce l-a cunoscut pe Alex Dobrescu, iar după 3 luni de relație au aflat că vor avea un copil împreună.

Jurnalista a declarat recent că își mai dorește un copil, dar că nu se gândește la asta pentru că se dedică 100% fetiței sale, Ema și tot ce vrea este ca ea să fie sănătoasă și fericită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *