Doi copii din Bacău au căzut în râul Bistrița. Intervenție dramatică


Doi copii din municipiul Bacău au căzut seara trecută în râul Bistrița. Unul dintre ei a fost găsit în stop cardio-respirator și a murit. La fața locului au fost solicitați pompierii și echipajele de Ambulanță. Unul dintre copii a fost găsit conștient, iar celălalt era în stop cardio-respirator.

Intervenție dramatică. Doi copii au căzut în râul Bistrița

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău a intervenit în seara de 13 august pentru scoaterea a doi copii din râul Bistrița. Unul dintre aceștia a fost găsit conștient, însă celălalt era în stop cardio-respirator.

În ciuda manevrelor de resuscitare care au durat minute în șir, copilul de 13 ani a murit. Tragedia s-a petrecut în zona insulei de agrement.

„Primul minor (sex masculin 12 ani) a fost găsit de către echipajele de intervenţie, conştient, fiind preluat de ambulanţa SAJ”, a transmis ISU Bacău.

Potrivit ziaruldebacau.ro, deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care s-a produs incidentul. Poliţia a deschis acum dosar penal pentru a afla circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Doi tineri din Vaslui s-au înecat la Costinești

Continuă tragediile pe litoralul românesc. Doi tineri din Vaslui care lucrau la un bar în stațiunea Costinești au dispărut în mare. Unul dintre ei a fost găsit după două zile de căutări, dar celălalt încă nu a fost descoperit. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au anunțat că tânărul de 21 de ani a fost găsit decedat, joi, la capătul digului de la Costinești.

Cei doi tineri de loc din Vaslui au fost văzuți intrând în mare marți seara, în jurul orei 20.45. Un martor a observat că aceștia înoată în larg și nu se mai întorc și au alertat autoritățile.

Cei doi tineri lucrau ca sezonieri la o terasă din Costinești. Dispariția lor a fost sesizată de familie miercuri dimineața, când o femeie a anunțat Poliția că cei doi tineri nu au mai ajuns seara la locul de cazare.

Căutările au fost reluate pe mare pe tot parcursul zilei de miercuri, fiind sistate după miezul nopții.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *