Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de bine seamănă Ianca cu mama ei

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de bine seamănă Ianca cu mama ei

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Matinalul de la Neața a postat, cu această ocazie, două fotografii cu fiica lui încă de când era bebeluș și i-a transmis acesteia un mesaj emoționant. Răzvan Simion are o relație foarte frumoasă cu fiica lui care iată astăzi a devenit majoră. Deși relația dintre omul de televiziune și mama copiilor lui s-a încheiat în urmă cu mulți ani, Ianca și Tudor au avut și au parte de atenția și sprijinul ambilor părinți.

Fiica lui Răzvan Simion și-a sărbătorit majoratul

Cu ocazia aniversării sale, Răzvan Simion a postat două fotografii cu el și fiica lui, Ianca, în două mari etape ale vieții ei și i-a provocat pe urmăritorii săi din mediul online să găsească diferențele. Ianca a împlinit vârsta de 18 ani, iar tatăl ei a avut grijă să o sărbătorească și în mediul online.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, a fost mesajul lui Răzvan Simion pentru fiica sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Au curs mesajele cu felicitări și urări de bine pentru Răzvan Simion și sărbătorita zilei, Ianca, fiica prezentatorului de la Neața. Toți cei care îi cunosc, sau care nu îi cunosc personal dar îi apreciază le-au transmis gânduri bune în această zi specială pentru familia lor. Mihaela Rădulescu i-a felicitat pe părinți pentru așa realizare! Iată cât de bine seamănă Ianca Simion cu cea care i-a dat viață.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de bine seamănă Ianca cu mama ei

Mesaj de la iubita lui Răzvan pentru fiica acestuia

Daliana Răducan a postat pe InstaStory un mesaj pentru Ianca. Iubita prezentatorului de la Neața are o relație foarte frumoasă cu fiica acestuia. Cele două sunt, se pare, prietene bune.

„La mulți ani, Printesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a fost mesajul Dalianei Răducan.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de bine seamănă Ianca cu mama ei

Ianca și Tudor sunt copiii din căsnicia lui Răzvan Simion cu Diana. Aceasta s-a schimbat complet la aproape 7 ani de la divorț, și-a refăcut viața și este căsătorită cu Radu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *