Horoscop Cristina Demetrescu final de vară 2022

Horoscop Cristina Demetrescu final de vară 2022

Cristina Demetrescu a realizat previziunile astrologice pentru toată vara lui 2022. Iar veștile sunt extrem de bune pentru o anumită zodie.

„Este vorba despre nativii zodiei Gemeni care în acest final de vară sunt ajutați, protejați, stau foarte bine în cercul de cunoscuți, de prieteni, au oportunități. Au noroc, succes și sunt apreciați. Dar, Marte și mai ales Marte retrograd poate să-i facă un pic mai agitați.

Unii sunt activi și atunci este foarte bine că acest Marte le aduce atitudine, e bun poate pentru sportivi, dar pentru cei care consumă prea multă energie vorbind, s-ar putea să le aducă o imagine proastă, s-ar putea să-i bage în niște conflicte.

Tensiunea la Gemeni are legătură cu lipsa lor de expansivitate, adică, în momentul în care ți se pare că ai un blocaj, trebuie să încerci să devii mai expansiv puțin, pentru că expansiunea o testăm aproape zilnic atunci când vrem să citim altceva decât ne interesează pe noi, când vrem să purtăm o discuție, să aflăm ceva nou, să călătorim într-un loc nou, să înțelegem o religie despre care nu știm nimic, dar pe care o judecăm. Și această lipsă de expansiune s-ar putea ca pe ei să-i limiteze”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, în emisiunea Voi cu Voicu, realizată de MIrela Voicu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *