Horoscop general toamnă 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu (VIDEO)

Horoscop general toamnă 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu (VIDEO)

Horoscop general pentru toamna anului 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Aflați care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate tuturor zodiilor. Ce te așteaptă în această toamnă, în funcție de zodia în care te-ai născut, sau de ascendentul tău.

Horoscop toamnă 2022 cu Camelia Pătrășcanu

Specialistul în Astrologie ne anunță că începând cu 1 septembrie și până la 30 noiembrie avem parte de tranzite foarte interesante. Intrăm în toamnă cu foarte multe planete retrograde, ceea ce înseamnă înțelepciune, extragerea unor lecții din experiențelor ultimelor luni. Avem ocazia să înțelegem care este calea cea mai potrivită pentru noi.

După 20 septembrie avem parte de o conjuncție persistentă Soare – Venus. Toate acestea sunt zodii de relații! Soarele în Venus aduce farmec, șarm, pe care putem conta și dorința de a găsi căile cele mai elegante prin care putem relaționa cu ceilalți.

Mercur va retrograda în Balanță între 9 și 23 septembrie, iar după această dată va reveni în Fecioară. Este indicat ca în lunile de toamnă să fim un pic mai atenți la modul în care comunicăm, prin gesturi, privire, atitudine, dispoziții cu cei din jur.

În lunile octombrie și noiembrie ni se atrage atenția la reguli, la legi, care ne pot impacta, la atmosfera din societate.

28 octombrie – Marte retrogradează în Gemeni

Specialistul în Astrologie spune că pe 28 octombrie Marte retrogradează în Gemeni și aici va sta toată retrogradarea. Este important ce informații captăm și ce informații eliberăm din sistemul nostru. Este posibil să avem de ales, foarte mulți dintre noi se vor simți confuzi. Este un tranzit important pentru studiile noastre, sau pentru studiile făcute care trebuie puse în valoare. Încheiem anul cu Marte Retrograd și la fel îl vom începe pe celălalt.

Mare grijă la alegerile pe care le facem în aceste luni, fie că este vorba despre viața personală, sentimentală, sau despre relațiile profesionale, carieră, afaceri și bani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *