Previziuni karmice 15-21 august 2022. Două zodii vor fi în mințile tuturor

Previziuni karmice 15-21 august 2022. Două zodii vor fi în mințile tuturor

Previziuni karmice 15-21 august 2022: Doua zodii vor fi in mintea tuturor.

FECIOARA SIVARSATORUL VOR FI PE BUZELE TUTUROR

Fecioara va reusi sa isi popularizeze numele intr-un mod care poate naste invidii serioase. Acest nativ a trecut deja intr-o noua etapa a vietii, iar surprizele placute incep sa se vada de acum. Poate trai cateva crispari pe plan emotional in Casa Prieteniei, insa ele sunt menite sa faca lumina.

Orice ghiont primit este benefic in aceasta perioada cand Fecioara ajunge sa fie extrem de puternica. Varsatorul, pe de alta parte, isi va inscrie trairile sub umbrela hedonismului. Va fi una din zodiile ce le va ocupa mintea celor din jur deoarece ii va impresiona sau chiar soca prin felul in care va reusi sa isi traiasca placerile.

BALANTA PRIMESTE MULTE BUCURII DE LA CEI DRAGI

Balanta va fi cadorisita cu afectiune, atentie si multa vorba dulce. Prietenii si rudele vor fi alaturi de acest semn zodiacal intr-o perioada in care deznadejdea a pus stapanirea pe gandurile sale. Balanta primeste sprijin exact in momentul in care considera totul pierdut.

SCORPIONUL PIERDE BANI, SAGETATORUL II FACE

Scorpionul sta sub nori negri din punct de vedere financiar. Toata saptamana va trebuie sa apeleze la imprumuturi pentru a initia anumite proiecte. De asemenea, va trebui sa fie cat mai consecvent posibil pentru a-si pune deoparte idei profitabile realizabile.

Sagetatorul, in schimb, face suficienti bani incat sa isi permita o saptamana de rasfat, de lux, asa cum ii place. Se contureaza o perioada de negocieri importante care vor garanta salturi in cariera.

BERBECUL – LIBER CA PASAREA CERULUI

Berbecul se bucura de momente de libertate nemaiintalnite. Acest nativ va simti ca paraseste o cusca, ca iese din puscarie. Din cauza acestei betii poate avea si de suferit, caci atunci cand ai foarte multa libertate la dispozitie nu stii ce sa faci cu ea.

TAURUL SI LEUL, VORBARETII SAPTAMANII

Taurul va fi favorizat in sectorul ideilor, al planificarilor, lucrurilor care tin de viitor. Taurul isi va redescoperi talentul de orator, iar in aceeasi oala va fi si Leul, mai ales in perioada 14-17 august. Leul si Taurul vor avea parte de o serie de surprize placute pentru ca reusesc sa se faca admirati din primele minute de conversatie. Nu e exclusa o cerere in casatorie sau o invitatie intr-o excursie greu de refuzat.

RACUL, CUPRINS DE FRAMANTARI INTERIOARE

Racul continua procesul de vindecare al sufletului sau, pornit in urma cu aproximativ 4 saptamani. De data aceasta se va confrunta cu acei demoni interiori pe care ii nega sau pe care nu a vrut, efectiv, sa ii vada, sa ii recunoasca. Poate avea multe de invatat din aceasta saptamana greu incarcata din punct de vedere karmic, deci trebuie sa stea cu ochii larg deschisi.

PROBLEME DE SANATATE PENTRU CAPRICORN PLUS BARFE SI INSULTE DE LA APROPIATI

Capricornul va avea o saptamana foarte grea. Apar cateva probleme de sanatate mai mult imaginare decat reale, insa firea ipohondra a acestui nativ nu poate fi stavilita cu lejeritate. De asemenea, barfele care roiesc in jurul sau il pot determina sa isi caute un alt loc de munca sau faca curatenie in lista sa de prieteni.

GEAMANUL SI PESTELE AU PARTE DE O PERIOADA SAVUROASA

Geamanul si Pestele sunt alte doua zodii avantajate de schimbarile astrologice care se produc in perioada dintre 14 si 20 august 2022. Geamanul poate incepe o relatie noua sau isi poate oficializa un parteneriat pe care l-a tinut ascuns de cei apropiati, iar Pestele se va bucura de castiguri impresionante la locul de munca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *