Rugăciunea care se citește în Ajun de Sfânta Maria și pe 15 august. Multe femei o rostesc cu mare credință

Rugăciunea care se citește în Ajun de Sfânta Maria. Îndeplinește orice dorință

Există o rugăciune care se citește în ajunul Adormirii Maicii Domnului. Se consideră că cine ține post negru și se roagă cu tărie atât în ajun cât și în ziua praznicului, va avea ascultare de la Maica Domnului. Orice necaz, problemă de sănătate sau altă supărare poate fi rezolvată cu post și rugăciune către Născătoarea de Dumnezeu.

Rugăciunea care se citește în Ajun de Sfânta Maria

Tot ce trebuie să faci este să aprinzi o lumânare sfințită, să te așezi în fața unei icoane cu Maica Domnului și să rostești din tot sufletul această rugăciune. Născătoarea de Dumnezeu te va ajuta în tot ceea ce îi ceri. Foarte multă lume a primit ajutor și mângâiere în acest fel.

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și-n durerile mele. În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale”. Apoi,trebuie să spui rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi să rostești următoarele: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”.

Roagă-te la Maica Domnului pentru sănătatea ta și a familiei tale, pentru liniște în casă, pentru noroc, belșug în casă, fericire, pentru prosperitate și fertilitate. Femeile care își doresc copii se pot ruga la Sfânta Maria să le ajute să devină mame.


Un răspuns la “Rugăciunea care se citește în Ajun de Sfânta Maria și pe 15 august. Multe femei o rostesc cu mare credință”

  1. Ajută-ne Măicuța Sfânta Dă-mi ceia ce tu crezi că am nevoie nu ceia ce cer binecuviteaza casa și familia mea 🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *