Sfatul zilei de 15 august 2022. 3 zodii au ghinion!

Sfatul zilei de 15 august 2022. 3 zodii au ghinion!

Afla din sfatul zilei de 15 august 2022 care sunt cele trei zodii cu ghinion, in randurile de mai jos:

ZODII CARE AU GHINION AZI:

LEU

Te lasi dominat de influentele celor din jur, iar in momentul in care vrei sa actionezi lucrurile se schimba radical. Nu mai asculta toate criticile fara sa analizezi cu atentie lucrurile de care ai nevoie cu adevarat. Numarul norocos al zilei: 7.

SCORPION

Daca ai de dat un examen si nu ai invatat pentru fiecare subiect, o sa iti cada fix acela pentru care nu esti suficient pregatit. Pune-te repede pe citit, macar acum, pe ultima suta de metri. Numarul norocos al zilei: 3.

PESTI

Primesti vesti de departe care iti creeaza o stare de disconfort. Ar fi bine sa treci prin filtrul ratiunii toate informatiile pentru ca proasta ta dispozitie poate atrage ghinioanele ca un magnet. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te incanta provocarile de tipul celor pe care le vei trai azi. Te asteapta momente interesante la locul de munca. Mizeaza pe taria ta de caracter si pe pregatirea temeinica pe care ai facut-o in ultima perioada. Poti castiga batalia! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti genul de persoana care crede numai daca vede. Azi ceri probe palpabile in legatura cu acuzatiile care ti se aduc si ai castig de cauza. Fii intotdeauna la fel de circumspect, mai ales cand se pune la indoiala profesionalismul tau. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Trebuie sa iei o decizie fundamentala din punct de vedere carieristic. Proceseaza atent informatia si nu lasa pe maine ce poti sa faci azi. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Azi e cea mai buna zi pentru anumite tranzactii sau achizitii pe care trebuie sa le faci pentru casa ta. Iesi la cumparaturi pentru ca ai sa gasesti ce iti doresti la un pret avantajos. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Linistea si fericirea se asterne pe chipul tau. Radiezi de bucurie si le-o transmiti si celor din jur. Mergi cu aceasta atitudine pozitiva inainte pentru ca vei avea parte de multe castiguri. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Cariera este cea mai importanta pentru tine in clipa de fata. Nu sari etapele daca vrei sa ajungi departe si ramai ferm pe deciziile pe care le-ai luat dupa o lunga analiza. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Relatia de iubire scartaie. Daca simti ca nu mai functioneaza dialogul cu partenerul de viata, ar fi bine sa faci o pauza si sa reevaluezi tot ce ai trait pana acum. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Relatia cu sexul opus devine tensionata. Mai lasa de la tine daca nu vrei sa iti pierzi prieteniile. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Te gandesti serios sa te muti intr-o alta localitate sau chiar o alta tara. Este o decizie inteleapta atata vreme cat iti iei toate masurile de siguranta. Numarul norocos al zilei: 4.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *