4 zodii feminine de care ar trebui să-ți ții iubitul departe. Acestea sunt în măsură să-l ia de lângă tine

4 zodii feminine de care ar trebui să-ți ții iubitul departe. Acestea sunt în măsură să-l ia de lângă tine

Care sunt zodiile de femei care ți-ar putea fura iubitul. Cel mai bine este să-l țineți la distanță.

Care sunt zodiile de femei care îți fură iubitul cât ai zice „pește”! Există câteva zodii feminine care nu se pot abține și nu țin cont de moralitate dacă se îndrăgostesc serios de un bărbat, așadar este bine să știi care sunt acestea și la ce pericol îți expui iubitul.

4 zodii feminine de care ar trebui să-ți ții iubitul departe
Berbec

Femeia Berbec orbește când vine vorba de iubire, așadar este una dintre zodiile feminine care fură partenerul oricui de viață. Mai exact, dacă o femeie Berbec își pune ochii pe un bărbat, iar acesta îi cade cu tronc, trebuie obligatoriu să fie al ei.

Calitatea unei astfel femei este puterea magnifică de manifestare, chiar dacă asta fa implica nefericire altei femei. Cu cât este mai fermecătoare, cu atât de mult va provoca durere în jurul său.

Rac
Ciudat, nu? Din cauza comportamentului timid și tăcut al Racilor, aceștia nu ar putea fi niciodată bănuiți de o acțiune imorală. Ei bine, o vorbă românească spune că mutul se descurcă cel mai bine în societate, iar de aceea femeile Rac pot programa un plan pentru a fura bărbatul unei femei.

Ea este extrem de geloasă și râvnește în secret la ceea ce poate are prietena, verișoara sau orice altă femeie, căci nu-i va păsa.

Leu
Femeia Leu este foarte puternică și luptă pentru dorințele ei, chiar dacă sunt interzise din punct de vedere moral. Zodia Leu este mult prea plină de ea pentru a face pași mari în vederea cuceririi unui bărbat, așadar va aștepta să i se ofere totul pe tavă.

Are încrederea în ea, iar tocmai din acest considerent va face tot ce-i stă în putință pentru a obține orice lucru râvnit…inclusiv iubitul unei femei. Orgoliul ei este prea mare pentru a-i păsa de sentimentele rănite ale altei femei.

Vărsător
Femeia născută în acest semn zodiacal este puternică, dar foarte tăcută, iar acest amănunt este un pericol pentru femeile din jurul lor. Aceasta va planifica toți pașii în realizarea „furtului”, având întotdeauna zâmbetul pe buze. Este atât de hotărâtă, încât o vei vedea cochetând cu iubitul ei, zâmbind, atingându-l, iar deja trebuie să conștientizezi că bărbatul este pe jumătate al ei deja.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *