Alex Bodi: „Am bătut-o pe Bianca Drăgușanu pentru că merita. Nu știa să aplaneze conflictul”

Alex Bodi: „Am bătut-o pe Bianca Drăgușanu pentru că merita. Nu știa să aplaneze conflictul”

Alex Bodi a declarat în interviul pentru emisiunea lui Denis Rifai că a agresat-o pe Bianca Drăgușanu pentru că „nu știa să aplaneze conflictele”. Vizibil  sincer din declarațiile sale acesta nu pare să regrete evenimentele din trecut chiar dacă afirmă că „Nu eram un bărbat când o băteam”, completând că bărbat ar fi fost dacă se confrunta cu un bărbat.

Alex Bodi se consideră un om vulcanic

Motivând agresiunile pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu acesta dă din nou vina pe fosta lui soție și afirmă că ea știa că el este un om vulcanic și trebuia să aplaneze conflictele.

Un alt motiv pentru care o bătea pe Bianca Drăgușanu este că acesta îl înjura. „Ultima înjurătură a fost despre bunica mea, ceea m-a durut”, spune Bodi în interviul pentru „40 de întrebări” de la Kanal D.

Citește:Bianca Drăgușanu: „Viitorul copilului meu este asigurat financiar”

Bianca Drăgușanu este de departe una din cele mai cunoscute vedete din România care a cunoscut ani o transformare spectaculoasă. A apărut prima data la TV la emisiunea „Din Dragoste”, însă Bianca Drăgușanu de atunci nu mai are nimic în comun cu cea de acum. Se prezintă ca o femeie foarte puternică, independentă, care vorbește ușor și clar despre cariera ei și după cum chiar ea declară:

„Eu sunt Bianca Drăgușanu și sunt unică, în schimb toate vor să fie ca mine”.

Vezi întreg interviul aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *