Oana Roman a dat anunțul cu lacrimi în ochi. Ce a aflat despre mama ei

Oana Roman a dat anunțul cu lacrimi în ochi. Ce a aflat despre mama ei

Oana Roman se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite persoane publice din showbiz-ul românesc, iar în ultima perioadă, fiica lui Petre Roman și-a îndreptat atenția asupra online-ului, acolo unde păstrează mereu legătura cu fanii săi, care îi stau alături la orice pas.

Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că Oana Roman le-a oferit o serie de noi detalii fanilor săi, legate de starea de sănătate a mamei sale, iar veștile au fost pe cât se poate de bune, deoarece Mioara se simte din ce în ce mai bine.

„Am fost la mama… S-a întâmplat ca o minune… este din ce în ce mai bine după ce vineri când am văzut-o credeam că se va recupera foarte foarte greu și azi a mers, a fost la masă, la gimnastică și am găsit-o pe fotoliu liniștită.”, a spus Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Care este motivul pentru care Mioara și Petre Roman au divorțat

Mioara și Petre Roman au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de trei decenii, însă căsnicia celor doi a ajuns la final după 30 de ani de relație.

În urmă cu ceva timp, Petre Roman a vorbit despre motivul divorțului dintre el și Mioara, mărturisind că s-a îndrăgostit puternic de Silvia, actuala sa soție, motiv pentru care a decis să pună capăt mariajului său cu Mioara.
„M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

De asemenea, Petre Roman are numai cuvinte de laudă la adresa femeii alături de care a trăit mai bine de 30 de ani: „Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *