Alexandru Arșinel, din nou la spital de urgență! Actorul acuză dureri mari

Alexandru Arșinel, din nou la spital de urgență! Actorul acuză dureri mari

Alexandru Arșinel trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale și problemele de sănătate nu îi dau deloc pace. Marele actor trece prin clipe de groază în acest moment, după ce a ajuns din nou la spital. Acesta s-a simțit din nou rău și a decis să ceară ajutorul medicilor.

Alexandru Arșinel nu se simte bine

De ceva timp, starea de sănătate a lui Arșinel nu este deloc una bună. Marele actor este grav bolnav și problemele sunt din ce în ce mai mari. Acesta își petrece tot timpul într-un azil de recuperare, unde beneficiază de cele mai bune tratamente din partea unor specialiști.

Vezi și: Ce se întâmplă cu maestrul Alexandru Arșinel! „Nu putem comenta dacă mai trăiește sau nu”

Se pare, însă, că actorul a ajuns acum la spital. Maestrul a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat mai multe dureri. Asistentele care au grijă de el i-au anunțat familia despre starea lui, iar cei dragi au decis să îl ducă de urgență la un spital din Capitală, pentru a fi controlat și a i se pune un diagnostic pentru durerile cu care se confruntă.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

Toată lumea s-ar fi mișcat repede și a acționat prompt, pentru ca Arșinel să ajungă în timp util la spital, având în vedere că starea lui este una critică de ceva timp și fiecare minut contează.

Cum o duce Arșinel la azil

Arșinel este bine îngrijit la azilul de recuperare și Primește toată atenția de care are nevoie. Se află în compania celor mai mari specialiști și familia scoate sume frumoase din buzunar pentru a plăti cheltuielile.

Angajații azilului respectiv au transmis că nu pot fi dezvăluite informații despre starea de sănătate a actorului fără ca fiii acestuia să își dea în înainte acordul. Nu se știe exact care este situația, dar familia spune că totul merge bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *