Ce a făcut o turistă în cabina de probă a unui magazin de pe litoralul românesc. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere


O turistă aflată la shopping într-un mall din Costinești a recurs la un gest neașteptat, după ce a găsit un telefon mobil într-o cabină de probă. Din păcate pentru ea, totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un bărbat care a mers să probeze mai multe haine în cabina respectivului magazin a rămas fără telefon. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele montate în interiorul magazinului, iar iubita păgubitului a reacționat dur pe contul său de Facebook.

Mai exact, bărbatul a probat mai multe haine, iar apoi a ieșit în grabă fătă fără realizeze că a lăsat în cabină telefonul mobil. Pe camerele de supraveghere se observă momentul în care o femeie intră imediat în cabină.

Cel mai probabil aceasta a găsit telefonul și nu a considerat că ar trebui să-l predea reprezentanților magazinului sau să facă orice alt demers pentru a încerca să îl găsească pe proprietar.

Femeia a ieșit apoi ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. În momentul în care și-a dat seama că nu mai are telefonul la el, bărbatul s-a întors, dar era mult prea târziu, potrivit Cancan.

Iubita acestuia a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi cere femeii care a luat telefonul mobil să îl înapoieze în maximum 24 de ore, altfel va apela la Poliție.

„Bună ziua! Ieri prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) si cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24h, vom contacta poliția. Mulțumesc!”, a scris femeia, pe Facebook.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *