Ce există în România nu se regăsește nicăieri în lume. Locul miraculos care oferă protecție împotriva răului


Există în România ceva ce nu se regăsește nicăieri altundeva în lume. Este vorba despre cel mai încărcat  punct energetic din toată lumea, un loc pe care unii români l-au descoperit deja. Se consideră că are puteri miraculoase în special asupra celor care cred. Sunt mulți cei care au ajuns acolo și nu au știut în ce comoară de loc se află.

Cel mai încărcat punct energetic din lume

Țara noastră ascunde cel mai încărcat punct energetic din toată lumea. Partea interesantă este că vorbim despre o stațiune celebră, vizitată anual de foarte mulți turiști, însă puțini cunosc povestea din spatele indicatoarelor care ghidează spre locul magic.

Stațiunea cu cel mai încărcat punct energetic din lume este cea de pe Valea Cernei, anume Băile Herculane. Se crede că acel loc găzduiește energii spirituale care îi pot ajuta pe cei care calcă acele meleaguri să capete un scut energetic împotriva răului.

Ce există în România nu se regăsește nicăieri în lume. Locul miraculos care oferă protecție împotriva răului

Cu alte cuvinte este un centru energetic cu rol de protecție. Sunt puțini turiștii care au ajuns în stațiunea Băile Herculane și cunosc aceste informații.

Stațiunea Herculane este cea mai veche stațiune turistică din țară și totodată printre cele mai importante și vizitate stațiuni balneare cu regim permanent din România și Europa de Est. Numele stațiunii vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus și al frumoasei Alcmena, consemnat în mitologia romană ca patron al izvoarelor termale, simbol al puterii și al echilibrului între forța fizică și cea spirituală.

Ce există în România nu se regăsește nicăieri în lume. Locul miraculos care oferă protecție împotriva răului

România – țara cu cele mai multe puncte energetice

Se spune că întreaga Planetă are 15 puncte energetice care sunt dispuse sub forma unei spirale al cărei capăt se află România.  Țara noastră este cunoscută ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob.

Primul este Triunghiul divin Omu-Babele-Sfinxul, al doilea este Bucegi – Vârful Doamnei – Gura de Rai, unde se spune că există o zonă de un kilometru pătrat în care organismul uman nu resimte oboseala, iar funcţiile fizico-chimice se revigorează brusc.

Un alt punct energetic din România este Peştera „fără capăt” Polovragi, apoi Panteonul de la Căscioarele și Şimleul Silvaniei – Sălaj – Dacidava. Munţii Rarău – Câmpulung Moldovenesc și Sarmisegetuza – oraşul subteran predacic sunt alte două importante puncte energetice din țara noastră.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *