Ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Soția sa a clarificat totul

Ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Soția sa nu s-a mai abținut deloc

Florin Salam a fost internat mai multe zile într-un spital din Capitală. Soția și copiii lui au trecut prin clipe foarte grele în momentul în care s-a aflat că Florin Salam a murit. Cu toții au fost șocați pentru că nu aveau informații despre el și s-au gândit, inevitabil, la ce era mai rău. Acum soția artistului, Roxana Dobre, a dat vești despre starea de sănătate a acestuia și a ținut să puncteze anumite lucruri.

Ce s-a aflat despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Potrivit Antena Stars, veștile despre Florin Salam sunt dintre cele mai bune. Roxana Dobre a ținut să facă precizări legate de starea de sănătate a soțului ei, Florin Salam. Cântărețul de manele a fost externat și se simte bine în sânul familiei. Mai multe decât atât în câteva zile Florin Salam își va relua activitatea, spre bucuria fanilor care îl așteaptă să le cânte și să îi încânte.

Peste doar o săptămână, artistul va avea un concert în Capitală și va cânta alături de fiica sa, Betty. Se pare că lucrurile se îndreaptă în familia lor. Au fost clipe foarte grele pentru toți cei dragi ai lui Florin Salam, dar mai ales pentru el care a ajuns pe mâinile medicilor.

Ce spune avocatul lui Florin Salam despre știrea care i-a anunțat decesul

Știrea care a șocat întreaga țară, cum că Florin Salam a murit din cauza drogurilor, nu va rămâne fără ecou din punct de vedere juridic. Avocatul cântărețului de manele, Mihai Drăgan, a precizat că cel care a dat știrea care anunța moartea lui Florin Salam nu face parte din anturajul artistului.

„Pentru ceea ce se scrie în știre legat de substanțe interzise probabil că nu va rămâne nesancționat. Cel care a dat știrea nu este, în mod sigur, din anturajul lui Florin”, a declarat Mihai Drăgan.

La rândul său, Florin Salam a făcut o înregistrare video prin care le-a bătut obrazul celor care au anunțat că a murit. El a ținut să le transmită soției, copiilor și tuturor cunoscuților săi că este bine și va fi și mai bine în câteva zile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *