Cele mai geloase zodii


Vrei să știi care sunt cele mai geloase zodii și dacă te numeri printre ele? Iată ce spun astrele în legătură cu acest subiect.

Cele mai geloase zodii

Semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt considerate cele mai gloase. Așa că nu este exclus să facă si anumite crize de gelozie. Racii și Scorpionii nu obișnuiesc să își arate sentimentele sau să vorbească despre ceea ce simt. Însă, atunci când consideră că este cazul, ar putea să izbucnească în momentul în care te aștepți cel mai puțin. Pe de altă parte, Peștii, deși au tendința de a fi foarte geloși, pot ierta cu ușurință.

La polul opus sunt semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător). Acești nativi au înceredere în ei. Tocmai de aceea nu au de ce să își facă griji în privința partenerului de viață. Nu prea știu ce este gelozia. Săgetătotii știu cât de importantă este intimitatea partenerului de cuplu. Tocmai de aceea crizele de gelozie nu le stau în fire.

Berbecii și Leii sunt mai puțin geloși decât cei născuți în zodia Săgetătorului. Pentru acești nativi, importantă este sinceritatea în relație. Infidelitatea partenerilor de cuplu reprezintă fără doar și poate sfârșitul relației.

În cazul semnelor de pământ, lucrurile sunt diferite. Ce înseamnă asta? Ei bine, gelozia acestor nativi nu apare neapărat la nivelul sentimentelor, ci la nivelul posesiunii. Taurilor nu le place ca alții să pună mâna pe ceea ce le aparține. Fecioarele și Capricornii au suspiciuni mai multe decât Taurii. Acești nativi își doresc ca partenerii de cuplu să fie alături de ei, așa cum și ei, la rândul lor, le sunt aproape. Dacă sunt înșelați, acești nativi nu pot ierta și nici nu vor uita vreodată.

Așadar, sunt anumite semne zodiacale mai geloase decât altele. Tu și partenerul tău de cuplu sub ce smen zodiacal v-ați născut?


6 răspunsuri la “Cele mai geloase zodii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *