Incendiu de proporții în Timiș! Bilanțul răniților


Un incendiu de proporții a avut loc în județul Timiș, la un gater. Situația a fost una dificilă, pentru că flăcările s-au extins rapid și au cuprins o suprafață destul de mare. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar tot au existat victime.

Focul s-a extins la casă

Echipajele de salvare au fost chemate la un incendiu din Chevereșu Mare, unde un gater a fost cuprins de flăcări. Au fost alertate forțe din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, Stației Buziaș și Punctului de lucru Topolovățu Mare, pentru că flăcările s-au extins rapid și spre locuința aflată în apropiere. Martorii de la fața locului s-au panicat când au văzut că focul se întindea rapid si către casele lor.

Vezi și: Tragedie într-o biserică creștină din Egipt! 40 de morți, majoritatea copii, după un incendiu cumplit

La fața locului s-au deplasat 17 pompieri cu patru autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o cisternă și un echipaj SMURD. Flăcările au fost stinse, dar după ce s-au extins deja pe o suprafață de aproximativ 100 mp. De asemenea, incendiul a cuprins și aproximativ 250 mc de cherestea, depozitată în curte.

Proprietarul a încercat să stingă singur flăcările care ardeau tot mai mult și așa a fost și el ars. Din păcate, a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului din cauza curajului inconștient. A fost apoi transportat de urgență la spitalul Județean Timișoara, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Starea lui era stabilă, dar avea dureri groaznice.

“La fața locului s-au deplasat 17 pompieri cu patru autospeciale de stingere, un autocamion cu container de stingere, o cisternă și un echipaj SMURD. Incendiul s-a extins la locuință, manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. De asemenea, incendiul a cuprins și aproximativ 250 de metri cubi de cherestea, depozitată în curte”, a transmis ISU Timiș.

Nu au mai fost alte persoane afectate, dar proprietarul are nevoie de tratamente îndelungate pentru a se vindeca.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *