Tragedie pe drumurile din România! O familie a fost spulberată de un tânăr

Tragedie pe drumurile din România! O familie a fost spulberată de un tânăr

România a fost martora celor mai mai tragedii în ultima perioadă. O mulțime de oameni au plecat din această lume în mod fulgerător, având parte de o moarte dureroasă. Aflăm acum că o familie a fost complet distrusă, după ce un tânăr de 20 de ani a spulberat-o pe șosea.

Familie distrusă pe sosea

Un alt accident șochează România. Un bărbat, alături de fiica și soția lui au fost spulberați noaptea trecută pe DN1, Păulești, Movila Vulpii. La volanul mașinii care i-a lovit se afla un tânăr de 20 de ani, care nu ar mai fi putut menține controlul, după ce cele trei persoane ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Vezi și: Doliu în lume sportului românesc! A murit chiar de ziua de naștere

Martorii au spus că familia coborâse din mașină să cumpere pâine și a traversat strada, dar nu pe la vreo trecere de pietoni. Martorii au sunat imediat după ajutoare. Salvatorii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă, care au făcut tot posibilul pentru cele trei victime.

”Din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1, ar fi surprins şi accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părţii carosabile. Un bărbat de 44 de ani a fost declarat decedat. Ceilalţi pietoni: femeie de 38 de ani şi o minora de 11 ani sunt asistate medical la faţa locului”, au precizat poliţiştii.

Impactul a fost fatal pentru bărbatul de 44 de ani, care a fost declarat mort imediat după impact. Minora de doar 11 ani și mama ei de 38 au primit manevrele de prim ajutor, dar se pare că doar femeia a mai putut fi salvată. Copila a fost și ea declarată moarta, iar mama ei a fost transportată de urgență la spital, unde medicii se luptă să o țină în viață.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a celor întâmplate. Martorii spun că, deși cei trei nu traversau corespunzător, tânărul ar fi condus cu o viteză prea mare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *