Accident de proporții în România! Au fost implicate șase mașini

Accident de proporții în România! Au fost implicate șase mașini

Tot mai multe tragedii, accidente de proporții au avut loc la noi în țară în ultima perioadă. O mulțime de oameni și-au pierdut viața în mod subit, din cauza neatenției sau a vitezei. Anunțăm că un alt accident a avut loc la noi în țară, în care au fost implicate șase mașini și mai multe persoane.

Carambol pe șosea

Șase mașini au fost implicate într-un accident produs marți, pe DN1, pe centura de Vest a orașului Ploiești, în apropierea sensului giratoriu de la Strejnicu. În total, în mașini se aflau 11 persoane, iar două dintre acestea au fost transportate la spital în stare gravă, pentru investigații.

Mai exact, un bărbat de 29 de ani, şofer, şi o pasageră în vârstă de 28 de ani (din acelaşi autoturism) au fost duși la spital. Niciunul dintre cei şase şoferi implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice, iar principala cauză ar fi fost neatenția.

În această dimineață a avut loc un accident în aceeași zonă, care s-a soldat și cu un deces. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, în timp ce încerca să traverseze strada. Acesta a fost acroșat de un autoturism, care apoi a lovit alte două autoturisme.

”La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat, în calitate de pieton, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat vârstă de 44 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani a fost acroșat de alte două autoturisme conduse de 2 bărbați cu vârstele de 37 și respectiv 43 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al IJP Prahova.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Au intervenit mai multe echipaje de salvare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. Medicilor le-a mai rămas doar să confirme decesul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *