Cornelia Rednic mănâncă ciocolată și nu se îngrașă deloc. Trucul folosit de vedetă

Cornelia Rednic mănâncă ciocolată și nu se îngrașă deloc. Trucul folosit de vedetă

Cornelia Rednic este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România care și-a făcut un nume în lumea artistică și este apreciată de toți românii. Vedeta a făcut eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele în plus și are mare grijă de silueta ei demnă de invidiat. Cornelia Rednic are un truc la care apelează atunci când are poftă de dulce. Știe cum să mănânce ciocolata astfel încât să nu se îngrașe.

Trucul pe care îl folosește Cornelia Rednic pentru a nu se îngrășa de la ciocolată

Îndrăgita interpretă de muzică populară a reușit să scape de 30 de kilograme și acum are o siluetă demnă de invidiat. Chiar dacă este atentă la alimentația ei, nu ezită, când simte nevoia, să mănânce ciocolată, mai ales că a aflat trucul care o ajută să nu se îngrașe din cauza dulcelui.

„Iubesc ciocolata, îmi place foarte mult, apreciez o ciocolată bună, dar am învăţat cum să o mănânc corect.”, povesteşte Cornelia Rednic, potrivit antena3.ro.

Cornelia Rednic mănâncă ciocolată și nu se îngrașă deloc. Trucul folosit de vedetă

Cornelia Rednic adoră dulciurile și nu se poate abține de la o ciocolată de calitate, mai ales că un medic a învățat-o să mănânce corect și astfel să nu se îngrașe. Este o metodă prin care își păcălește creierul și să-i fie de ajuns o singură mușcătură din desert.

„Am învățat să mănânc ciocolată, mi-a spus, tot așa, o doamnă specialist: să iau o bucățică de ciocolată, să o pun pe limbă, să ating cerul gurii cu ea și să o topesc încet. Automat creierul nostru primește informația și ți-ai satisfăcut pofta. Și atunci așa am făcut și dă rezultate.”, a mai spus Cornelia Rednic pentru aceeași sursă.

Metoda prin care Cornelia Rednic a slăbit 30 de kilograme

Cornelia Rednic a slăbit 30 de kilograme printr-o metodă pe care nu o recomandă nimănui. Artista s-a înfometat și a ajuns să aibă probleme de sănătate din cauza regimului drastic. Practic vedeta și-a pus sănătatea în pericol din dorința arzătoare de a scăpa de kilogramele în plus.

„Eu am predispoziție spre îngrășare. Mi-aș dori să nu se mai audă că am slăbit și am ajuns în spital. Niciodată nu am ajuns în spital. Da, am făcut o foame prin 1998, atunci mi s-a slăbit puțin organismul. (…) Nu mănânc foarte mult. Tot eu trebuie să mă autoeduc. Eu sunt o gurmandă. Pentru mine este o plăcere tot ce e legat de mâncare. Fac mâncare cu o bucurie și cu un drag de nu se poate”, a declarat Cornelia Rednic pentru Fanatik.

Din fericire acum este bine și se menține în formă și, cel mai important, sănătoasă. Artista spune că are o predispoziție de îngrășare și din acest motiv este atentă la tot ceea ce mănâncă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *