Cristina Rus a făcut accident de mașina. Au intervenit polițiștii și pompierii


Cristina Rus a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe străzile din Capitală. La fața locului au intervenit polițiștii și pompierii. Iată ce s-a întâmplat și care este starea artistei.

Cristina Rus implicată într-un accident rutier

Potrivit primelor informații, artista a fost implicată într-un eveniment rutier. Autoturismul în care se afla Cristina Rus a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Din fericire, Cristina Rus a scăpat teafără în urma evenimentului. Totuși s-a ales cu o sperietură mare și cu autovehiculul avariat.

Accidentul rutier în care a fost implicată cântăreața s-a petrecut în zona Pieței Buzești, de lângă Gara de Nord. La fața locului au intervenit oamenii legii și un echipaj de pe Ambulanță.

Cristina Rus a făcut accident de mașina. Au intervenit polițiștii și pompierii

Artista se afla pe linia de tramvai din zona Pieței Buzești și a dorit să facă stânga, moment în care s-a ciocnit cu un alt șofer participant la trafic.

Potrivit informațiilor publicate de Click! Cristina Rus se afla singură în mașină. În urma coliziunii, mai mulți conducători auto au rămas blocați pe traseu, formând cozi.

Cristina Rus se afla la volanul unui autoturism decapotabil marca Mercedes, în valoare de 150.000 de euro. În urma accidentului, mașina a suferit avarii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *