Doliu internațional! O legendă a muzicii ne-a părăsit

Doliu internațional! O legendă a muzicii ne-a părăsit

Tot mai multe personalități, nume mari din această lume au plecat dintre noi în mod subit. Aflăm acum că unul dintre cei mai mari artiști ai momentului a plecat dintre noi, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. A lăsat în urmă numai lacrimi și durere.

A murit Steve Grimmett

Steve Grimmett, solistul cunoscutei trupe britanice Grim Reaper, s-a stins din viață la venerabila vârstă de 62 de ani. Moartea lui a fost un șoc pentru cei apropiați, din familie, care au vrut să se afle de la ei ce s-a întâmplat.

Mark Grimmett, fratele lui Steve, a anunțat decesul acestuia pe rețelele de socializare. Acesta a precizat că și-a pierdut fratele în mod tragic și toată familia este șocată. A promis să fie alături de cei dragi, cumnata și părinții lui, care nu își găsesc liniștea de când Steve nu mai este printre ei.

„Nu prea știu de unde să încep, așa că bănuiesc că voi spune direct. A trebuit să vă informez pe toți că a murit, așa cum mulți dintre voi îl cunoșteați. O fac cu o durere imensă și o inimă grea. Inima mea este alături de Millie, soția lui Steve, de părinții mei, Russell, Sami și Ethan, precum și de fratele meu foarte talentat Steve Grimmett, care a murit în mod tragic astăzi. Te iubesc, frate și îmi va fi dor de tine mai mult decât aș putea exprima vreodată.”, a scris fratele artistului.

Nu se cunoaște cauza decesului

Mai multe persoane apropiate lui au vorbit despre această tragedie, dar nu au spus care a fost cauza exactă a acesteia. Nimeni nu a precizat care ar fi motivul pentru care s-a ajuns la asta, dar cel mai probabil ar fi vorba despre ceva probleme de sănătate. Amintim că, în ianuarie 2017, Grimmett a fost internat în timpul unui concert în Ecuador pentru o infecţie la piciorul drept. În urma operaţiei, a rămas cu o amputare parţială. De atunci, se deplasa cu ajutorul cârjelor.

Soția și fiul artistului sunt și ei răpuși de durere și nu își imaginează cum va fi viața lor de acum, atât de singuri și săraci.

„Așteaptă-mă, dragostea mea. Până când vom fi din nou împreună. A ta Millie”, a scris și soția solistului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *