Alertă în Capitală! Femeile trebuie să fie atente: un bărbat pe trotinetă a agresat mai multe victime!

Alertă în Capitală! Femeile trebuie să fie atente: un bărbat pe trotinetă a agresat mai multe victime!

Capitala este în alertă, de când un bărbat a provocat panică în rândul oamenilor. Femeile sunt vizate, pentru că deja a înregistrat victime în rândul lor. Acesta umblă liber pe străzi, pe o trotinetă, și le agresează pe acestea, înțepându-le în piept. Poliția este pe urmele lui, dar agresorul este de negăsit.

Un individ agresează femeile pe stradă

Este alertă în București după ce un un individ a atacat mai multe femei pe stradă. Acesta este în libertate și cum, după ce seara trecută a atacat două femei pe străzile din Capitală. Bărbatul se deplasa cu ajutorul unei trotinete electrice și, cu ajutorul unui obiect despre care nu se știu prea multe detalii, le-a lovit pe victime în piept.

Vezi și: Gestul eroic al unui tânăr avea să îl coste viața! Și-a apărat iubita, după care a fost tăiat cu săbiile

Două tinere au mers deja la poliție pentru a face plângere, după ce au fost victimele bărbatului. Una dintre ele este o minoră de doar 17 ani, în cazul căreia situația nu a fost atât de gravă, pentru că înțepătura nu a fost una puternică.

Cât despre fata de 30 de ani, a fost înțepată în sân și a ajuns de urgență la spital, unde a fost internată. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acum este sub supraveghere la Spitalul Universitar. Conform oamenilor legii,  prima tânără era pe Calea Victoriei, iar a doua pe bvd. I.C. Brătianu, dar ar fi putut să mai atace și în alte zone și să facă mai multe victime, care să nu fi sesizat autoritățile.

Individul este căutat de poliție încă de aseară, dar este de negăsit. Fetele nu au putut da prea multe detalii despre înfățișarea acestuia, pentru că a plecat imediat de la locul faptei și acestea nu au apucat să îl observe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *