Bat clopote de nuntă pentru INNA. Ce a spus Deliric despre inelul de logodnă

Bat clopote de nuntă pentru INNA. Ce a spus Deliric despre inelul de logodnă

INNA și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste pe care o țin departe de ochii lumii. Deși amândoi sunt persoane publice, vedete în România, când vine vorba de viață personală, nu le place deloc să se expună. A durat până când s-a aflat că cei doi sunt într-o relație, dar iată că acum bat clopote de nuntă.

Bat clopote de nuntă pentru INNA

Într-un interviu recent, Deliric a fost întrebat dacă are de gând să o ceară pe INNA de soție, iar răspunsul acestuia a fost surprinzător. Primele zvonuri despre relația lor au apărut în vara anului 2020, însă amândoi au fost discreți și au evitat să vorbească despre acest subiect. Ulterior artista a început să dea puțin din casă și astfel au apărut primele semne concrete despre apropierea dintre cei doi.

Se pare că în timp, relația s-a sedimentat și cei doi au planuri mari de viitor. Deliric a dat de înțeles că se pregătește să-și ceară iubita de soție. Iată ce a declarat:

„De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a spus Deliric.

@tovarasii_ @deliric o cere în căsătorie pe @inna ❤️💍 #tovarasii #deliric #inna #logodna #casatorie #inel #iubire #dragoste #viral ♬ sunet original – Tovarășii

Ce a spus INNA despre iubitul ei, Deliric

Foarte rar face INNA declarații despre iubitul ei, Deliric și despre povestea lor de dragoste. Artista a recunoscut relația cu acesta și mai mult decât atât, a spus că este iubitul pe care și l-a dorit de foarte mult timp. Se iubesc și se susțin reciproc în orice au de făcut, și este binecunoscut faptul că sunt doi dintre cei mai mari artiști din țara noastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el.”, a declarat Inna, pentru Antena Stars.

Inna a mai declarat că relația lor este extraordinară, se înțeleg de minune, se completează și îi ajută foarte mult faptul că activează în același domeniu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *