Când începe programul Litoralul pentru toți! Prețuri reduse cu până la 75%

Când începe programul Litoralul pentru toți! Prețuri reduse cu până la 75%

Litoralul pentru toți este programul care le permite tuturor românilor să ajungă la mare, grație prețurilor reduse cu până la 75% față de cele practicate în plin sezon estival. Anul acesta programul Litoralul pentru toți începe pe 28 august, când prețurile pentru o cameră de hotel vor porni de la 35 de lei pe noapte, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de cel puțin 5 nopți.

Când începe programul Litoralul pentru toți 2022

Cei care nu au ajuns anul acesta pe litoralul au ocazia să o facă la final de vară, început de toamnă, când prețurile vor fi reduse considerabil. Pe 28 august începe programul Litoralul pentru toți, iar hotelierii îi așteaptă pe turiști cu reduceri de până la 75%. Până acum, peste 27 de hoteluri au anunţat că vor participa în program şi vor fi disponibile în jur de 10.000 de locuri de cazare.

Vestea bună este că pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de trei stele pentru un sejur de minimum cinci nopţi de cazare.

La hotelurile de 3 stele care oferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei pe noapte de persoană pentru minimum două nopţi de cazare.

Peste 200.000 de turiști la mare în minivacanța de Sfânta Maria

În weekendul trecut, prelungit de la stat, grație sărbătorii de Sfânta Maria, pe litoralul românesc s-au aflat peste 200.000 de turiști. A fost aglomerație la mare, îndeosebi în stațiunea tineretului – Costinești. Hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră au fost ocupate aproape în totalitate. Preţul pentru un pachet turistic cu 3 nopţi de cazare și mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiunea Jupiter a pornit de la 1.062 lei/camera dublă.

Și pentru stațiunea Mamaia au fost multe solicitări mai ales după ce autorităţile au decis să reducă semnificativ taxa de parcare, pe de o parte, iar pe de altă parte, operatorii din turism au venit cu oferte speciale la cazare, masă și închirieri de şezlonguri.

15 august a fost vârful sezonului estival pe litoralul românesc. După această dată, tarifele intră într-o curbă descendentă până la finalul lunii, când va fi lansat programul Litoralul pentru Toţi, cu preţuri ce pornesc de la 70 lei/camera/noapte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *