Cele 5 semne că ești în relația potrivită. Cum știi că partenerul tău este ceea ce trebuie


Cinci semne că ești în relația potrivită. Când îți împarți viața cu cineva, de multe ori trecerea timpului aduce tot felul de schimbări în cuplu și poți ajunge în situația în care te întrebi dacă omul de lângă tine este ceea ce îți trebuie. În cele mai multe cazuri obișnuința își spune cuvântul și tocmai de aceea este foarte greu să iei decizii radicale.

Iată 5 semne care îți arată că ești în relația potrivită

O relație de iubire presupune, pe lângă sentimente, și mult efort. Ei bine, da! Este un efort continuu, mai ales după o anumită perioadă de timp când intervine rutina, să-ți surprinzi partenerul și să menții flacăra vie.

Cum știi că ai lângă tine persoana potrivită? În primul rând, te simți în siguranță și ai încredere în partenerul tău. Chiar și după zece ani de relație știi că îi poți spune orice, te poți deschide în fața lui cu cele mai profunde gânduri, iar asta fără să devii vulnerabilă.

Comunicați foarte bine. Dacă ideea de discuție serioasă nu te sperie, ei bine, ai lângă tine omul potrivit. Sunt mulți cei care fug de momentul în care trebuie să înfrunte anumite probleme în cuplu și preferă să le țină sub preș. De cealaltă parte a baricadei sunt cei care pun pe masă orice neînțelegere cu scopul de a lămuri situația și de a restabili armonia în cuplu.

Faceți compromisuri. Dacă aveți așteptări ca celălalt să fie persoana care cedează pentru că vă simțiți pe poziție să nu lăsați de la voi, ori aveți pretenția că dețineți adevărul, ați plecat pe minus din start în această relație.

Acceptați că aveți și păreri diferite

O relație nu este numai lapte și miere. Pot apărea oricând discuții în contradictoriu pentru că, nu-i așa, suntem atât de diferiți! Cheia succesului este să acceptăm faptul că nu putem fi de acord întotdeauna. Pentru asta este nevoie să învățăm să ascultăm ce are de spus celălalt și să nu sărim repede cu tot felul de contraargumente. Oamenii obișnuiesc să-și pregătească atacul din timpul în care celălalt încă vorbește.

Nu aveți așteptări. Acest semn ține mai degrabă de fiecare persoană în parte. Dacă ești într-o relație cu cineva și îți creionezi la tot pasul ce ar trebui să facă, ce și când să-ți spună, ce fel de reacție să aibă în x moment, șansele să fii dezamăgit sunt enorme.

Încearcă să lași totul cât mai natural, pentru că abia atunci vei cunoaște cu adevărat persoana care îți stă alături.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *