Cum a fost prins un român urmărit de FBI. Agenții federali i-au stricat tot cheful

Cum a fost prins un român urmărit de FBI. Agenții federali i-au stricat tot cheful

Planurile unui român care își dorea să se relaxeze la piscină într-o zi însorită de vară au fost spulberate de agenții FBI care au năvălit peste el. Individul are dublă cetățenie ungară și română și se află pe lista infractorilor urmăriţi de Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din SUA. Acesta a fost arestat la Budapesta, conform unui anunț publicat de poliția ungară pe siteul său oficial.

Cum a fost prins un rămân urmărit de FBI

Un român urmărit de FBI a fost prins la piscină, în Ungaria. Bărbatul este acuzat că a răpit un cuplu din SUA. Oamenii legii au informații potrivit cărora Ştefan Alexandru B. este membru al unei bande infracţionale care a răpit un cuplu în Statele Unite, a legat victimele şi le-a injectat o substanţă care conţinea o presupusă substanţă letală.

Cum a fost prins un român urmărit de FBI. Agenții federali i-au stricat tot cheful

Cuplului i s-a spus că ulterior i se va administra un antidot în schimbul unei răscumpărări. De teamă victimele au fost de acord să le ofere banii ceruți pentru răscumpărare, însă băncile au refuzat să facă ordinul de transfer pentru acele sume extrem de mari. Răpitorii s-au speriat și le-au administrat victimelor somnifere, după care au fugi cu o mașină furată de la victime.

Mandat de arestare internațional împotriva infractorilor

În anul 2012, un tribunal din SUA a emis un mandat de arestare internaţional împotriva infractorilor. Pe de altă parte FBI a oferit o recompensă de 10.000 dolari pentru orice informaţie credibilă care ar duce la prinderea celor urmăriţi. Românul a fost ridicat de către agenții federali în timp ce pleca de la piscină. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, este vorba despre o piscină în aer liber. Cheful de relaxare al românului care are și cetățenie ungară a fost spulberat de către agenții FBI.

Conform procedurilor, în prezent sunt în desfăşurare procedurile de extrădare ale bărbatului în Statele Unite ale Americii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *