El este bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita! A fost prins (Foto)


Bărbatul pe trotinetă, care a atacat-o pe Margherita de la Clejani în centrul Bucureştiului, a fost prins. Individul a fost identificat și prins de către oamenii legii, în urmă cu puțin timp, pe raza comunei Vidra din județul Ilfov. Iată ce s-a aflat despre atacatorul de pe trotinetă.

A fost prins bărbatul care ataca femeile din centrul Capitalei

Individul a atacat două femei, între care, potrivit informațiilor apărute în presă, una dintre ele a fost Margherita de la Clejani. Atacul a avut loc în centrul Capitalei unde se știe că fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani deține un magazin în zonă. Bărbatul care se afla pe o trotinetă a înțepat, cu un cuțit, în zona pieptului, două femei.

Atacatorul a fost prins de către polițiști în comuna Vidra din județul Ilfov. Individul are 38 de ani și este din Capitală. El a fost prins în trafic și a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, pentru proceduri legale.

El este bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita! A fost prins (Foto)

Reamintim faptul că oamenii legii au fost anunțați miercuri, 18 august, prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Bărbatul pe trotinetă a atacat două femei

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, tot prin apel la numărul unic de urgență 112 prin care și s-a transmis că o altă femeie a fost lovită cu un obiect înțepător în zona pieptului. De această dată incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 5. În ambele cazuri atacatorul a fost descris drept o persoană de sex masculin care se deplasa cu o trotinetă.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, una dintre victimele individului este Margherita de a Clejani care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital. Prima victimă a fost o tânără în vârstă de 17 ani care a fost atacată pe Calea Victoriei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *