Florin Busuioc ascunde un mare secret. Vedeta ProTV nu a vorbit niciodată despre asta

Florin Busuioc ascunde un mare secret. Vedeta ProTV nu a vorbit niciodată despre asta

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România. Celebrul prezentator TV de la Pro este cunoscut de o țară întreagă și se bucură de mare succes, dar se pare că viața personală nu a fost deloc roz. Actorul ascunde o mare dramă, cu care trăiește de ani buni și despre care nu e vorbit prea mult.

Florin Busuioc și-a abandonat copilul

Toată lumea știe cine este Florin Busuioc și cu ce se ocupă el, dar puțini știu cum a fost viața lui înainte să devină celebru. Nu multă lume știe că prezentatorul a fost însurat de două ori, iar din prima căsătorie a rezultat un băiat care îi poartă numele. Actorul, însă, nu i-a fost alături copilului său.

Vezi și: Drama prin care a trecut Constantin Enceanu. Artistul ascunde o mare durere

Vedeta a recunoscut, însă, că are un copil, dar nu a precizat că nu are o relație prea bună cu acesta sau, mai exact, că nici măcar nu păstrează legătura. Busu a recunoscut, însă, că separarea s-a produs din cauza lui, pentru că era prea tânăr atunci și nu se simțea pregătit pentru o familie alături de Marieta, cea care l-a făcut și tată.

“Am un băiat care anul acesta (n.r. anul 2011) a împlinit 20 de ani, e la Târgu Mureş, alături de mama lui. Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, – a declarat, în trecut, vedeta.

Fiul lui Busu nu acceptă că are un tată

Florin Jr a vorbit despre drama pe care a trăit-o din cauza tatălui și greutățile pe care le-a îndurat fără o prezență masculină în viața lui. Acesta a dezvăluit că actorul i-a interzis să ia legătura cu el și așa au ajuns să nu aibă o relație tată-fiu niciodată.

Tânărul a recunoscut că a suferit mult din cauza celebrului prezentator meteo și a ajuns chiar să consume substanțe interzise din acest motiv. Deși părintele său ar fi știut că are probleme cu drogurile, acesta nu ar fi făcut nimic în această privință și nici nu și-ar fi îndeplinit mereu responsabilitățile impuse de lege precum pensia alimentară.

“Nu mi-a trimis niciodată un cadou. Nici pensia alimentară nu o trimitea cu lunile. Mă drogam zilnic, înnebuneam, strigam, spărgeam, eram tot timpul nervos. S-a întâmplat să o lovesc pe mama. Am făcut-o din prostie şi teribilism. Tata ştia că mă droghez, dar nu mi-a dat nici un telefon să-mi spună că nu e bine”, a povestit acesta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *