Gabriela Cristea este desfigurată! Ce a pățit vedeta la față: „Am ochii umflați!”

Gabriela Cristea este desfigurată! Ce a pățit vedeta la față: "Am ochii umflați!"

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra prezentatoare TV se bucură de mare succes în plan profesional și este apreciată de o țară întreagă. Are o relație specială cu fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce s-a mai schimbat în viața ei. De data aceasta, însă, vedeta nu a venit deloc cu vești bune.

Gabriela Cristea are probleme de sănătate

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, unde păstrează constant legătura cu fanii ei. Este foarte atașată de comunitatea din mediul online pe care a reușit să o organizeze și o informează cu fiecare schimbare care are loc în viața ei. Prezentatoarea le vorbește urmăritorilor atât despre reușite, cât și despre întâmplările mai puțin bune.

Gabriela Cristea a venit acum cu o veste nu tocmai bună pentru fani, după o perioadă în care a lipsit din spațiul public. Cei care o urmăresc i-au simțit lipsa și s-au îngrijorat din cauza absenței sale, dar se pare că aceasta a fost justificată. Vedeta are ceva probleme de sănătate din cauza cărora nu arată bine, motiv pentru care a ales să stea deoparte.

Mai precis, Gabriela Cristea a explicat că a avut o reacție alergică destul de urâtă, care i-a transformat înfățișarea. Gabriela Cristea încă are ochii foarte umflați din cauza acestei alergii și speră că se va recupera rapid.

„Am evitat să apar în ultima perioadă pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe Instagram.

Alergie din cauza manichiurii

De mult timp, Gabriela se alege cu probleme după ce își face manichiura. De multe ori a dezvoltat o alergie din cauza substanțelor pe care le conțin materialele folosite în saloane, dar nu poate renunța la acest truc de frumusețe și este gata să suporte orice.

A rezolvat, însă, problema, dar parțial. Gabriela Cristea scapă mai repede de alergia ei, de când a găsit o manicjiuristă care ține cont de această problemă. Reacția adversă este mai puternică imediat după ce pleacă de la salonul de înfrumusețare, dar se ameliorează apoi, datorită produselor compatibile cu pielea ei.

„M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar și mâna. Am o ușoară alergie imediat după ce termin procedura, însă nu mă mai ține”, a mai spus Gabriela Cristea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *