Gestul eroic al unui tânăr avea să îl coste viața! Și-a apărat iubita, după care a fost tăiat cu săbiile

Gestul eroic al unui tânăr avea să îl coste viața! Și-a apărat iubita, după care a fost tăiat cu săbiile

Pericolul este la fiecare pas în România și se pare că nu mai poți merge liniștit nici pe stradă! Un tânăr și iubita lui au trecut prin clipe de groază în plină noapte, deși seara nu se anunța a fi una tragică. Se plimbau liniștiți, când doi tineri au început să o umilească pe fată. Când partenerul ei a încercat să o apere, a fost tăiat cu săbiile.

Atac sângeros în plină stradă

Un tânăr a fost tăiat cu sabia, sub ochii îngroziţi ai iubitei. Totul s-a petrecut în Brăila, în timp ce doi îndrăgostiți și un alt tânăr se plimbau liniștiți. Seara a decurs normal și nu se așteptau ca lucrurile să degenereze în acest fel. Totul a mers bine, până când doi tineri au început să se ia de fată.

Citește și: Tragedie de proporții! Trei surori au murit într-un accident grav

Băiatul a încercat să își apere iubita și le-a dat replica huliganilor, dar se pare că aceștia aveau cu totul alt scop. Când tânărul a început să se impună, cei doi au scos fiecare câte o sabie şi au început să îl lovească pe tânărul de 18 ani. Au plecat apoi, lăsându-l pe băiat într-o baltă de sânge, sub privirile neputincioase ale iubitei și prietenului lor.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, în timp ce se afla împreună cu un prieten și o tânără pe strada Oborului, ar fi avut un conflict cu doi tineri necunoscuți ce se deplasau pe trotinete pe strada Oborului dinspre Aleea Narciselor. În urma conflictului, cei doi tineri l-ar fi rănit la mână și la un picior pe tânărul în vârstă de 18 ani cu obiecte tăietoare pe care le aveau asupra lor.”, se arată într-o informare a IPJ Brăila.

Printre vinovați, și un minor

Medicii au ajuns la fața locului și au stabilizat starea tânărului, după care l-au dus la spital pentru mai multe investigații. Din fericire, starea lui este stabilă și în afara oricărui pericol. Are răni destul de grave la mână și la picior, cu care s-a ales în urma loviturilor cu obiecte ascuțite.

La scurt timp de la incident au pornit căutările și au fost găsiți și vinovații. Polițiștii au identificat doi tineri în vârstă de 15 și 19 ani, din Brăila, pe care i-au dus la secție pentru interogare, deși, în primă fază, nu și-au recunoscut fapta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *