Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele obţin o victorie, Capricornii se pot îndrăgosti


Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care cere insistenţă, nu ne dăm bătuţi. Fie că e vorba de relaţii sau de bani, ducem lucrurile la bun sfârşit.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi care poate să fie un pic complicată, mai ales că este agitată şi ne cere să ţinem pasul cu evenimentele, dar ne descurcăm.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, o zi minunată. Chiar dacă supără o persoană cu nasul pe sus, totuşi au argumente să facă lucrurile în stilul lor şi o fac bine.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, ziua este aducătoare de forţă, de putere de convingerea că ei pot face lucrurile pe care şi le-au propus.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Gemenii pot fi mai atenţi, ca să le iasă lucrurile, la cum să se strecoare printre situaţii şi printre oameni. Fără confruntări directe, dar ştiindu-şi bine interesul.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, o zi nu foarte bună din punct de vedere financiar. Probabil că sunt nevoiţi să cheltuiască pentru a le ieşi nişte lucruri, mai ales pentru a face nişte vizite şi a fi prezenţi acolo unde e important să fie. Scot bani din buzunar.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Autoritate azi. Vin cu decizii foarte importante, mai ales în prima parte a zilei. Ei hotărăsc, poate chiar peste capul şefilor, dar au argumente, fac treabă şi ies bine la bani.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Pentru Fecioare, forţa acestei zile este dată de cunoaştere, de experienţa pe care au acumulat-o, de argumentele pe care le au. În bătăliile cu autorităţile înving astăzi. Pot obţine şi un act bun.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Pentru Balanţe, gloria lor este în faţa unei persoane pe care o conving în sfârşit, o lămuresc sau o mobilizează să facă o treabă grozavă şi lucrurile ies.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii lucrează astăzi în colaborare cu o persoană şi trebuie să fie atenţi la ce îşi doreşte acea persoană sau stilul ei de lucru. Şi bineînţeles, să găsească un numitor comun.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Săgetătorii trebuie să dea exemplu. E o zi de muncă şi e bine să se mobilizeze sau să înveţe pe alţii cum să lucreze acolo unde ei se pricep foarte bine şi pot fi un exemplu.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Mai ales în dragoste, au curajul să îşi mărturisească sentimentele sau să facă gesturi explicite pentru iubirea pe care o poartă. Poate şi ceva călătorii romantice.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Pentru Vărsător, ziua este aducătoare de concentrare, lucrează singuri. Aceia care aşteaptă să fie sprijiniţi, mai bine se mobilizează şi fac singuri toată treaba.

Horoscop 18 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Pentru Peşti, ziua este aducătoare de energie multă, mai ales pe drumuri. Şi e posibil să alerge ceva pentru a-şi rezolva diverse treburi pe la diverse oficii sau ghişee.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *