Horoscop pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Se anunță o toamnă furtunoasă pentru unele zodii

Horoscop pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Se anunță o toamnă furtunoasă

Horoscop special pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie. Cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale pentru următoarea perioadă. Tot ce trebuie să știi despre zodia în care te-ai născut sau cea în care ai ascendentul.

Horoscop septembrie, octombrie și noiembrie 2022

Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut! Previziuni astrologice generale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Zodia Berbec – lunile de toamnă le vor aduce nativilor zodiei Berbec mulțumire sufletească, stare de recunoștință și bucuria lucrurilor bine făcute. Veți avea parte de o toamnă fără griji materiale și cu armonie în familie.

Zodia Taur – dacă ești născut sub semnul zodiacal al Taurului află că această toamnă îți poate aduce o reconversie profesională. Astrele te sfătuiesc să nu îți fie teamă să ieși din zona de confort. Poți mult mai mult decât atât!

Zodia Gemeni – pentru acești nativi, lunile de toamnă vin cu vești bune în plan financiar. Primiți bani, poate o moștenire sau o sumă importantă de bani de pe urma unui proiect mai vechi. Sunt semne bune!

Zodia Rac- previziuni astrologice pentru toamnă

Este posibil să comunici greu cu partenerul de viață și din această cauză să apară probleme în cuplu. Astrele te sfătuiesc să nu renunți la a-ți exprima dorințele și gândurile, dar să faci asta pe un ton potrivit și cu tact diplomatic.

Zodia Leu – astrele te sfătuiesc să fii mai degajat și să nu te mai înflăcărezi atât de tare pentru orice lucru mărunt. Unele lucruri se rezolvă de la sine, fără să te precipiți și să te stresezi.

Zodia Fecioară – nativii zodiei Fecioară au ocazia să înțeleagă că sunt liberi de orice condiționare, că pot face propriile alegeri, bune sau greșite, fără ca cineva să-i tragă la răspundere.

Zodia Balanță – dacă sunteți născuți în această zodie, lunile de toamnă vor fi pentru voi o perioadă extrem de bună pentru meditație, pentru introspecție și ocazia să vă răspundeți la cele mai grele întrebări.

Zodia Scorpion – toamna se numără bobocii pentru nativii zodiei Scorpion. Au tras tare toată vara, au muncit mult, au adunat resurse, iar la toamnă vor culege roadele bine-meritate.

Zodia Săgetător – pentru voi pot apărea turbulențe în familia extinsă, însă nimic grav sau peste care nu se poate trece. Dimpotrivă voi veți fi cei care vor aplana conflictele, cu multă înțelepciune.

Zodia Capricorn – nativii zodiei Capricorn își vor proteja demnitatea și vor înțelege mai abitir că respectul de sine este o condiție esențială pentru a-și păstra încrederea în sine.

Zodia Vărsător – vi se vor deschide în față foarte multe posibilități mai ales în plan profesional. Nu mai țineți morțiș să rămâneți în zona de confort, pentru că astfel nu veți atinge niciodată succesul.

Zodia Pești – se anunță o toamnă fructuoasă pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Peștilor. Se lasă cu noroc pe toate planurile – bani, carieră, sănătate și dragoste. Profitați din plin, este o perioadă foarte bună pentru voi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *