Incendiu de proporții! A ars un cămin plin cu ucraineni refugiați

Incendiu de proporții! A ars un cămin plin cu ucraineni refugiați

Tot mai multe tragedii au loc în România! Un incendiu de proporții a avut loc noaptea trecută la un cămin de nefamiliști. Imobilul cu patru etaje era plin de ucraineni refugiați, care au trecut prin clipe de groază când au văzut că totul arde în jurul lor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au stins cu greu focul ce se extindea rapid.

Incendiu la Brazii de Jos

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută într-un imobil cu patru etaje din localitatea Brazii de Jos din județul Prahova. Acesta era un cămin de nefamiliști în care erau adăpostite mai mult persoane, printre care și ucraineni refugiați. Situația a fost una dificilă și a fost nevoie de ore în șir pentru a lichida incendiul

Vezi și: Tragedie de proporții! Trei surori au murit într-un accident grav

Din primele informații, flăcările ar fi izbucnit la un apartament de la etajul doi, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, iar de acolo era pe punctul de a se extinde către altele. În total, 19 persoane au fost evacuate, printre care și de origine ucraineană. Cu toții erau disperați dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, pentru că au ieșit la timp din clădirea cuprinsă de flăcări.

O persoană a fost transportată la spital, la UPU, iar altele au primit îngrijiri medicale la fața locului. Majoritatea au fost intoxicate cu fum, dar starea lor a fost controlată și stabilizată la fața locului și sunt acum în afara oricărui pericol.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoplatformă de salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o ambulanță B2 și o ambulanță de transport personal și victime multiple. Echipajele de salvare au fost prompte și au stabilizat situația la timp, având în vedere că intervenția a fost una dinamică.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *