Mama Asianei Peng reacție dură la adresa lui Reghecampf: „Fiica mea nu e de speța lui Caciuc!”

Mama Asianei Peng reacție dură la adresa lui Reghecampf: "Fiica mea nu e de speța lui Caciuc!"

Mama Asianei Peng nu se împacă deloc cu ideea că fiica ei va intra oficial în familia lui Laurențiu Reghecampf. Femeia este nemulțumită de faptul că numele Asianei – fostă gimnastă este asociat cu numele iubitei lui Reghe. Potrivit ultimelor informații, fiul antrenorului echipei Neftchi Baku, Azerbaijan, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, gimnasta Asiana Peng.

Ce a declarat mama Asianei Peng despre nunta fiicei sale cu Luca Reghecampf

Mama Asianei Peng nu pare încântată de familia în care va intra curând fiica ei. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt într-o relație de mai multă vreme și se poate spune că sunt destul de discreți cu viața lor personală. Mama Asianei nu suportă ideea ca aceasta să fie asociată cu iubita antrenorului Laurențiu Reghecampf.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, a declarat Silvana Peng pentru Click!.

Mama Asianei Peng reacție dură la adresa lui Reghecampf: „Fiica mea nu e de speța lui Caciuc!”

Femeia a fost contactată de reporterii Click! care au întrebat-o despre nunta fiicei ei cu Luca Reghecampf. Din răspunsul Silvanei se înțelege că nu este la curent cu informații despre marele eveniment. Mama Asianei i-a îndemnat pe cei interesați de această nuntă să ia legătura cu Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer, părinții lui Luca Reghecampf.

Silvana Peng: „Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari!”

Mama Asianei Peng a spus că este născută în 1973 și are noțiunea de familie. Silvana Peng a declarat că în afară de faptul că fiica ei a fost cerută în căsătorie chiar în casa ei, altceva nu știe.

„Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, a mai spus mama Asianei pentru aceeași sursă.

Mama Asianei Peng este româncă, iar tatăl ei este chinez. Asiana a făcut parte din lotul olimpic al România și are în palmares 50 de medalii. Tânăra a fost concurentă în show-ul Survivor România.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *