Margherita de la Clejani, victima bărbatului pe trotinetă! Artista a fost înjunghiată pe stradă

Margherita de la Clejani, victima bărbatului pe trotinetă! Artista a fost înjunghiată pe stradă

Margherita de la Clejani trece prin clipe de groază în acest moment, după ce un bărbat a înjunghiat-o pe stradă. Aceasta a ajuns de urgență la spital, după ce a fost rănită de acesta cu un obiect ascuțit. Vezi care este starea exactă a vedetei și cum s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Margherita, înțepată în piept

Amintim că astăzi am prezentat o situație extrem de tragică: un bărbat a provocat teroare pe străzile din București, după ce a înjunghiat două femei. Inițial, știam doar că una dintre victime avea 17 ani, iar cealaltă aproximativ 30 de ani, dar nu cunoșteam identitatea acestora.

Citește aici: Alertă în Capitală! Femeile trebuie să fie atente: un bărbat pe trotinetă a agresat mai multe victime!

Conform celor de la Fanatik, Margherita de la Clejani a fost una dintre victime. A trecut prin clipe de groază în seara de 17 august 2022, când un necunoscut a trecut pe lângă ea cu o trotinetă și a înțepat-o în piept cu un obiect ascuțit. Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, respectivul a atacat-o pe vedetă cu un cuțit pe care i l-a înfipt în zona pieptului.

Care este starea Margheritei

Fiica Clejanilor a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Se temea pentru viața ei, având în vedere că ea are și un implant mamar de mai mulți ani și situația ar fi putut degenera dacă înțepătura avea loc în zona sânilor.

Din fericire, tânăra este în afara oricărui pericol și rana nu a fost una atât de gravă, putând să se considere norocoasă. De altfel, ea a refuzat să rămână internată în spital, susținând că rana se poate vindeca și în afara unității medicale, dacă respectă indicațiile oferite de medici.

Bărbatul nu a fost identificat nici acum și este căutat de poliție. Nu se știe dacă numărul victimelor este mai mare, dar cert este că doar două, printre care și Marga, au mers să depună plângere împotriva agresorului.


Un răspuns la “Margherita de la Clejani, victima bărbatului pe trotinetă! Artista a fost înjunghiată pe stradă”

  1. Dacă politia îi stringe iar procurorii și judecătorii le dă drumul spun ca nu sunt pericol social degeaba se fac anchete și îi depistează munca în zadar cheltuieli inutile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *